26 februari

Pupa Milano Glossy Lips Winactie

Beauty, Make-up, Winactie , , , ,

Vandaag is mijn verjaardag! Hiep, hiep, hoera voor mij! 🙂 Ik ben vandaag 34 jaar geworden en ga dat gezellig vieren met mijn gezin. Maar ook een beetje met jullie. Want wie jarig is, trakteert! Daarom geef ik van daag een Pupa Milano Glossy Lips lipgloss weg in de kleur 201 Chiffon Pink Nude.

Pupa Milano is een Italiaans make-up merk. De Pupa make-up producten bevatten allemaal een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. De make-up is gemaakt voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. Bovendien bevatten de producten veel natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en zijn niet op dieren getest.

Pupa Milano Glossy Lips

Pupa Milano Glossy Lips  geeft een glossy nail polish effect op de lippen. De kleuren van de Glossy Lips zijn extreem helder, wat zorgt voor een onvergelijkbare ‘Wet & Shine’ glans.

Deze lipgloss van Pupa Milano voedt en beschermt de huid, doordat er Argan olie in verwerkt zit. De lipgloss is eenvoudig aan te brengen en zorgt onmiddellijk voor een geweldig 3-D volume effect. De Pupa Glossy Lips lipgloss is long lasting en heeft een hoge dekking. De kleur die ik weggeef is de kleur 201 Chiffon Pink Nude.

Wat moet je doen?

Als jij deze prachtige lipgloss aan je collectie wil toevoegen (en dat wil je, geloof me ik heb hem zelf ook!), dan moet je het volgende doen.

  • Volg mij op Instagram
  • Like de foto en laat een reactie van min 4 woorden achter (bijvoorbeeld een felicitatie)

Dat is alles! Deze winactie loopt tot 4 maart en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Reacties

  • Ik heb geen Instagram helaas maar alsnog , van harte gefeliciteerd met je verjaardag?
    Een hele fijne dag verder….

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*