30 juni

Remington Beard Boss: MB4130

Review , , , , , , , , , ,

Baarden zijn tegenwoordig helemaal hip. Mits ze goed en netjes in model zijn geschoren en worden bijgehouden. Persoonlijk ben ik geen grote fan van mannen met baarden. Een stoppelbaardje kan ik nog wel waarderen, maar een enorme bos haargroei op de wangen is niet aan mij besteed. Gelukkig houd mijn lieve man het altijd goed voor me bij, maar hij vind het wel veel werk om dit met de hand te doen. Al een tijdje was hij daarom op zoek naar een fijn elektrisch scheerapparaat. Dus toen hij van Remington de Beard Boss MB4130 mocht testen was hij gelijk enthousiast!

 

De test

De Beard Boss MB4130 ziet er eigenlijk uit als een soort tondeuse. Je kan verschillende standen kiezen om je baard bij te werken. Zo kies je dus gemakkelijk een stijl uit: van stoppel tot wat langere haartjes. Het apparaat is verder zwart met grijs van kleur en ligt gemakkelijk in de hand.

Door middel van de draaiknop in het midden kies je de verschillende standen uit. Daaronder zit de knop om het apparaat aan te zetten. Simpel zat.

 

Het schoonmaken van het apparaat gaat met het bijgeleverde kwastje heel gemakkelijk. Je veegt zo alle kleine haartjes weg.

Het opladen heb ik (Rick) niet precies getimed, dus ik weet niet hoe lang dit duurt. Ik vond het in ieder geval niet lang duren.

Het scheren met het apparaat gaat heel prettig. Het apparaat irriteert niet als je hem langs je wangen en kin haalt. Daarnaast is het door de tondeuse achtige kop makkelijk om ook je bakkebaarden netjes bij te werken.

 

Conclusie

Ik (Rick) vind dit een heel fijn scheerapparaat en ik gebruik hem dan ook graag. Ik ben veel sneller klaar met het bijwerken van mijn baard en het ziet er netter en verzorgder uit. Ik ben blij dat ik dit apparaat in mijn bezit heb.

 

Samenvatting

product: Beard Boss MB4130
Merk: Remington
Verkrijgbaar: O.a. bij Wehkamp
Prijs: € 34,99
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*