7 juli

Zonder stress het vliegtuig in

Beautyglow , , ,

Na een jaar lang hard werken ga je eindelijk op een welverdiende vliegvakantie. Je kan dan natuurlijk geen extra stress gebruiken tijdens je reis. Zorg daarom dat je zo ontspannen mogelijk langs de border security gaat en tref thuis de juiste voorbereidingen. Met de volgende tips maak je het jezelf nog makkelijker!

Instappers

Tijdens het reizen sta je regelmatig in een wachtrij en moet je bovendien veel lopen. Zorg daarom dat je een stel comfortabele stappers aan je voeten hebt. Te kleine schoenen of sandaaltjes zonder voetbed zullen ervoor zorgen dat je voeten na de reis vermoeid en pijnlijk aanvoelen. Dat is geen pretje als je eenmaal op je bestemming aangekomen nog een stuk moet reizen naar je accommodatie. Ga dus voor schoenen met een goed voetbed en kies het liefst voor schoenen zonder veters, zodat je ze gemakkelijke aan en uit kunt trekken bij de border security. Kies bijvoorbeeld voor TOMS. Deze leuke schoenen zijn niet alleen lekker zomers, maar bevatten bovendien een goed voetbed én met de aankoop van ieder paar schoenen schenkt het merk tevens een paar aan een kind in een ontwikkelingsland. Dat noemen we nog eens een win-win situatie!

 

Reizen met handbagage

Maybelline The Colossal Go Extreme mascara (3)

Als je enkel met handbagage reist, kan het nog weleens spannend zijn om langs de security te gaan. Zit er toch niet nog ergens een nagelschaartje verstopt in je koffer, waardoor straks je hele bagage weer open moet? Doorzoek voordat je gaat inpakken je koffer goed op voorwerpen die niet mee mogen en verruil scherpe voorwerpen, zoals je scheermesje liever voor een elektrisch scheerapparaat of wax strips. Deze mogen namelijk wel mee in je handbagage. Controleer ook goed of alle vloeistoffen (ja ook je mascara!) in een sealbag zitten en neem vooral niet zonder er bij na te denken je dure parfum mee op reis. Deze nemen ze namelijk zonder pardon weer in. Spuit liever een beetje in een reisflacon of neem een parfum in de vorm van een balm mee.

 

Opmerkelijke objecten

Behalve scherpe voorwerpen en vloeistoffen, moet je ook oppassen met objecten met opvallende vormen. Zo was er in 2015 behoorlijke ophef op Schiphol ontstaan rondom een iPhone hoesje in de vorm van een wapen. Het meisje dat haar telefoon met een opvallende telefoonhouder had versierd, was zich van geen kwaad bewust en schrok zich rot. Het zal je maar overkomen! Bescherm je telefoon liever met een ‘veilig’ hoesje, zoals een Samsung A3 hoesje met zomers design. Een ananas printje staat bovendien veel leuker bij je bikini, dan een hoes in de vorm van een pistool.

 

Vermaak

Wachten, wachten en nog eens wachten. Voordat je eenmaal het vliegtuig in kan, ben je zeker een paar uur verder en dan moet je nog aan je reis beginnen! Neem daarom genoeg vermaak mee. Laad bijvoorbeeld je tablet vol met jouw favoriete series, films en muziek. Een andere manier om de tijd door te komen, is door bewust nog geen informatie op te zoeken over je bestemming en dit pas tijdens het reizen te doen. Op het vliegveld kan je vaak gratis op wifi en er zijn tegenwoordig zelfs al vliegtuigen met wifi. Zo kom je nog beter in de vakantiesfeer!

Waar gaat jouw eerstvolgende vliegreis heen?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*