20 juni

Sally Hansen nailgrowth Miracle Serum

Review , , , , , , , , , ,

Mijn nagels splijten snel. Ik heb echt al veel geprobeerd om dat te voorkomen: elke nacht handcrème, mijn nagels invetten met olie, vochtinbrengende nagellak.. Maar niets helpt echt. Toen raadde iemand me Sally Hansen Miracle Nailgrowth aan. Dit zou er, naast het sneller laten groeien van mijn nagels, voor moeten zorgen dat mijn nagels ook minder snel splijten.

Sally Hansen Miracle Nailgrowth zorgt voor het exclusieve Protein Complex voor langere nagels in slechts 5 dagen. Het bevat Soja, wat het vocht vasthoudt in de nagels, deze versterkt en verlengt. Daarnaast help de keratine nagels te beschermen tegen splijten, barsten en afbreken. Collageen en multi-vitaminen stimuleren een gezonde nagelgroei. Voor een intensieve kuur kan het serum dagelijks aangebracht worden. Wanneer je het serum wil gebruiken in combinatie met nagellak kan deze onder de basecoat worden aangebracht.

 

De test

Om het product goed te kunnen testen besloot ik het zonder nagellak aan te brengen. Dan hoef ik niet elke dag mijn nagellak te verwijderen om het opnieuw aan te brengen namelijk. Maar voordat ik echt over het product begin, laat ik het even hebben over de verpakking. Miracle Nailgrowth zit namelijk verpakt in een super mooi gouden flesje met een pipetje aan de dop. Dit straalt luxe uit en geeft je gewoon zin om het product te gebruiken vind ik! Op het flesje staat in het zwart de merknaam en productnaam vermeld.

Doordat je dit product kunt aanbrengen met een pipetje, is het makkelijk om het te doseren op je nagels. Met het pipetje breng je gemakkelijk op elke nagel een klein druppeltje aan. Dat druppeltje kun je vervolgens in je nagels masseren.

Ik heb het flesje op mijn nachtkastje gezet zodat ik elke keer als ik ging slapen er aan dacht. Ik bracht zorgvuldig, 5 dagen lang, op elke nagel een drupje van het serum aan en masseerde dat in. In nam elke keer ook mijn nagelriemen een beetje mee. Dit leek me wel fijn, zo krijgen mijn nagelriemen ook een beetje extra verzorging.

Het klinkt misschien gek, maar het serum trekt wel snel in je nagels. Dat is wel fijn, want anders breng je het al snel voor niets aan.

 

Na vijf dagen checkte ik mijn nagels: ik zag nog een beetje stukjes die gespleten waren, maar mijn nagels waren zeker sterker. Ik tikte met mijn nagels op de tafel en zij voelde en klonken ook harder aan. Het serum werkt dus.

 

Conclusie

Groeien jouw nagels niet zo snel of zijn jouw nagels niet zo sterk? Dan kan ik je dit serum echt aanraden. Het vergt wel even wat dicipline om het trouw elke dag aan te brengen, maar het levert wel resultaat op. Ik denk dat, wanneer je dit serum langer dan 5 dagen gebruikt je nog meer verschil aan je nagels zal merken. Misschien een tip voor dames die gaan trouwen? Dan zijn er veel mensen die naar je ring, lees je hand, lees je nagels, zullen kijken!

 

Samenvatting

Product: Miracle Nailgrowth serum

Merk: Sally Hansen

Verkrijgbaar: diverse parfumeriën

Prijs: € 10,00 ongeveer

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*