25 juli

Nieuwe Salt Of The Earth Roll-on deodorant

Review, Beauty , , , , , , , ,

Het is zomer en het is lekker warm. Dan wil je natuurlijk nog steeds okselfris ruiken. Met de nieuwe roll-on deodorant van Salt of the Earth komen we okselfris de zomer door. Deze nieuwe deodorant van Salt of the Earth is vegan en heeft nog veel meer voordelen. Ik vertel je er graag meer over.

Deodorant gebruiken we (bijna) allemaal dagelijks. Ik in ieder geval wel. Sinds een aantal jaar let ik erop dat mijn deodorant geen aluminium bevat, zo kwam ik voor het eerst in aanraking met de deodorants van Salt Of The Earth.

Salt Of The Earth Roll-On deodorant

Ter aanvulling op de al bestaande roll-on deodorants, heeft Salt Of The Earth nu een nieuwe roll-on deodorant ontwikkeld. Deze nieuwe roll-on deodorant heeft een aantal pluspunten:

  • Het is een van de eerste, hervulbare roll-on deodorants op de markt
  • Het heeft een grotere rolbal voor een fijnere aanbreng
  • Het is een volledig recyclebare verpakking, gemaakt van post-consumer gerecycled plastic

Al deze pluspunten maakte mij zo nieuwsgierig dat ik deze nieuwe roll-on deodorant graag wilde proberen.

Mijn ervaring

Zoals ik al zei: ik gebruik eigenlijk alleen nog deodorant met natuurlijke ingrediënten, maar ik merk dat lang niet alle deo’s mij zo schoon en fris houden als ik wil. Dus ik was erg benieuwd hoe dat met deze variant van Salt Of The Earth zou zijn.

Ik heb twee geur varianten van de Salt Of The Earth Roll-on deodorant ontvangen. Dat zijn gelijk de twee geuren die hiervan beschikbaar zijn. Ik zal ze allebei even toelichten.

Lavendel & Vanille

Laat ik beginnen met de geur die mij op het eerste gezicht al het meeste aansprak: Lavendel & Vanille. Ik houd van de geur van lavendel, dus was erg benieuwd naar deze roll-on deodorant.

De verpakking is roze met paars en zo herken je duidelijk om welke geur het gaat. Verder is de dop roze en heeft deze een draaifunctie. Als je de dop eraf draait komt de roll-on bal tevoorschijn.

De geur die je het meeste ruikt is lavendel, maar wel met een duidelijk ‘zoetje’ erin van de vanille. Ik vind het een lekkere geur. En het belangrijkste: de deodorant doet wat hij moet doen. Hij is tenniswedstrijdproof! Na mijn tenniswedstrijd rook ik nog steeds okselfris ;-).

Amber & Sandalwood

De tweede geur is Amber & Sandalwood. Naar deze geur was ik vooral heel nieuwsgierig. Ik verwachtte namelijk een hele houtachtige geur.

De verpakking van Amber & Sandalwood is grijs met geel. Daardoor is het duidelijk welke variant je te pakken hebt. Verder is het formaat en de draaidop hetzelfde als bij Lavendel & Vanille.

Dan de geur, die is erg lekker! Totaal niet houtachtig. Ik had het in eerste instantie niet verwacht, maar Amber en Sandalwood is mijn favoriet geworden. Deze doet me denken aan colaflesjes op de een of andere manier. Maar erg lekker fris. En ook Amber & Sandalwood houdt mijn oksels goed droog en fris.

Conclusie

De nieuwe roll-on deodorants van Salt Of The Earth zijn erg fijn in gebruik en doen wat ze moeten doen: je oksels fris en droog houden. De geuren vind ik erg lekker en dat maakt ze nog fijner in gebruik. Ze zijn erg zacht als je ze aanbrengt, zelfs na het scheren krijg ik geen irritatie. En een enorme plus vind ik ook dat ze navulbaar zijn en dus beter voor het milieu. En dat alles voor een hele vriendelijke prijs: € 6,99. Ik kan ze jullie zeker aanbevelen.

Samenvatting

Product: Roll-on deodorant
Merk: Salt Of The Earth
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos.
Prijs: € 6,99
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*