28 februari

Shoppen voor het voorjaar

Fashion , , , , , , , , , , , , , ,

Omdat ik met mijn hoofd al helemaal in het voorjaar zit, kan ik niet wachten tot ik weer leuke, luchtere outfits kan dragen. Wat is er nu leuker dan een nieuwe outfit shoppen voor het voorjaar? In het voorjaar komen de vrolijke pastel kleuren weer tevoorschijn. Maar ook jurkjes zie je steeds meer. Ik ben gek op jurkjes.

Bij Esprit vind je veel leuke jurkjes en andere kledingstukken om een mooie voorjaarsoutfit samen te stellen. Tijdens een van mijn online shopping sessies kwam ik erachter dat ze zelfs een ‘feels like spring’ categorie online hebben gezet. Helemaal mijn ding!

Een kleur die dit voorjaar zeker terugkomt in alle outfits is donkerblauw. Donkerblauw is ook makkelijk te combineren met wit of een ander licht kleurtje. Hierdoor kun je er alle kanten mee op. Je kan er ook mooi een maritiem tintje mee aan je outfit geven.

Esprit babykleding

Sinds Liz geboren is vind ik het veel leuker om kleding voor haar te shoppen. Dus nadat ik voor mezelf heb gekeken, kijk ik altijd naar leuke baby outfits. En ik moet je eerlijk bekennen dat ik daar vaak nog meer van koop dan voor mezelf!

De babykleding van Esprit is ook erg leuk voor kleine meisjes. Voor jongetjes vast ook wel, maar ik heb nu eenmaal een meisje. Dus dat is het enige waar ik naar kijk. Vooral de jurkjes vind ik heel erg schattig. Ik hoop echt dat de temperatuur straks weer omhoog gaat. Want zo’n lief babyjurkje staat toch het leukste met blote armpjes vind ik.

Shoppen met korting

Jullie begrijpen het al: ik ben blij dat mijn salaris is gestort want ik blijf maar leuke kleding kopen. Voor mezelf, maar eigenlijk het meeste nog voor kleine Liz. Wat ik altijd een uitdaging vind is kopen met korting. Ik ben dan ook gek op kortingscodes en bij Esprit zag ik er eentje staan voor € 10,- korting. Deze code wilde ik graag met jullie delen dus hierbij: FEELSPRING . Een kortingscode die helemaal past bij mijn shoppingmood van dit moment!

Zitten jullie ook al helemaal met je hoofd bij het voorjaar en de lente? En zijn jullie ook al druk aan het shoppen voor leuke outfits?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*