2 maart

Mijn sportdagboek nr.1

Sporten , , , , , , , , , , , , , , ,

Zoals jullie weten probeer ik de overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Aangezien ik niet mag diëten omdat ik borstvoeding geef, moet ik dit op een andere manier proberen. Dat doe ik door weer actief te gaan sporten. Het leek mij leuk om wekelijks mijn sportdagboek met jullie te gaan delen. Dit is dan tevens een mooie stok achter de deur voor mezelf om ook daadwerkelijk te gaan sporten. Vandaag lezen jullie deel een. Hierin deel ik wat voor sportieve activiteiten ik vorige week heb gedaan.

 

Maandag

Op maandag passen mijn ouders op mijn dochtertje Liz. Mijn ouders wonen ongeveer 3km van mijn huis vandaan. Een mooi afstandje om het hardlopen weer op te pakken. En dat doe ik dus ook. Elke maandag ga ik na mijn werk naar huis en dan ga ik hardlopend naar mijn ouders. Ik ben aan het trainen voor de Singelloop in april en die is 7 km. Dus die afstand moet ik gaan halen. Afgelopen maandag heb ik 3,5 km hardgelopen. Ik zit dus op de helft.

 

Dinsdag

Met alleen cardio kom ik er niet. Als ik echt een strakker lijf wil is krachttraining ook noodzakelijk. Daar ben ik me van bewust. Dus heb ik het BBG programma van Kayla Itsines weer opgepakt. Inmiddels zit ik in week 3 en dinsdag was een Legs & cardio dag. Eigenlijk moet dit op maandag, maar omdat ik dan al hardloop heb ik het voor mezelf omgedraaid. De training ging nu al weer makkelijker dan de eerst keer. Dat vind ik altijd wel prettig om te merken, dan zit er dus vooruitgang in.

 

Woensdag

Wederom een BBG dag. Dit keer arms & abs. Ik vind de sit ups met een twist heel zwaar. Maar ook dit ging nu al beter dan de vorige keer. Zo fijn om vooruitgang te merken.

 

Donderdag

De laatste BBG dag van deze week. Dit keer een full body workout. Ik vond hem eigenlijk niet zo heel zwaar, doe ik iets verkeerd of word ik nu al sterker? We gaan het vanzelf wel merken. Het ging in ieder geval best lekker.

 

Vrijdag

Liz is vandaag wederom bij mijn ouders dus er staat voor mij weer een hardlooptraining op de planning. Het was lekker weer en het lopen ging ook lekker. Hierdoor liep ik weer een stukje langer. Ik liep 4,4 km en ik had ook een snellere tijd per km. Ik ben blij!

 

Zaterdag

’s ochtends heb ik een kort ritje gemaakt met Iros. Dit vind ik geen sporten omdat ik het gewoon leuk vind.

 

Zondag

Lekker een rustdag en tevens mijn verjaardag! Vandaag hoef ik dus niet te sporten van mezelf. Mijn ouders, oma, broertje, schoonzusje en schoonouders zijn lekker op visite gekomen en we hebben lekker geborreld en gegeten met elkaar.

 

Dit was mijn sportdagboek van de afgelopen week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Misschien kunnen we elkaar inspireren. Laat me dus jullie sportweek ook weten door hem achter te laten bij de comments. Tot volgende week.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*