25 augustus

Steffy Stars Coin Necklace – Vedder & Vedder

Fashion , , , , , , , ,

Vedder & Vedder Steffy Stars Coin Necklace

Het is al even geleden dat ik jarig ben geweest, maar ik wilde graag nog een cadeau dat ik heb gekregen aan jullie laten zien. Namelijk de Steffy Stars Coin Necklaice van Vedder & Vedder. Dit is een muntketting waarop je een sterrenhemel kan laten graveren van een speciale gebeurtenis in je leven, zodat je dat altijd bij je draagt.

Ik wilde graag een goudkleurige muntketting en deze vond ik zo speciaal, dat ik deze graag wilde hebben. Mijn man Rick deed mij deze cadeau voor mijn verjaardag.

Het speciale moment dat ik erin heb laten graveren is het moment waarop Rick mijn ten huwelijk vroeg in Parijs. Ik heb namelijk al een ketting met de initialen van Liz en Fay en ik heb natuurlijk een trouwring. Maar een sierraad met onze verlovingsdatum had ik nog niet. Nu wel.

Op de website van Vedder & Vedder vul je de datum en exacte tijd in van je speciale moment. Vervolgens verschijnt een map van de sterrenhemel op dat exacte moment. Dat kun je vervolgens laten graveren op de munt en zo draag je het moment altijd bij je.

Ik ben heel blij met dit nieuwe sieraad en ik draag hem dan ook bijna dagelijks. Ik vind het vooral in de zomer mooi staan op een zongebruinde huid en in combinatie met nog meer kettingen. Hoe vinden jullie dit sieraad?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*