15 september

Houd het zomergevoel nog even vast met Loveli Coconut

Beautyglow , , , , , , ,

Loveli Coconut body set

Het is inmiddels september en helaas is de zomer voorbij. Voor mijn gevoel is dit veel te snel. Ik wil het liefste het zomergevoel zo lang mogelijk vasthouden. Met de zomerse geur van Loveli Coconut kan dat gelukkig.

Coconut is voor mij een heerlijke tropische en zomerse geur. Een geur die onlosmakelijk verbonden is met zomer en vakantie. Loveli heeft deze geur weten te vangen in een heerlijk setje met allemaal travel size producten die ook ideaal zijn voor op vakantie.

Loveli Travel Size set Coconut

Het Loveli Travel Size setje Coconut zit verpakt in een mooie Loveli toilettas. De set bestaat uit een Body wash (50 ml), Body cream (50 ml), Body oil (50 ml) en een Coconut deo (30 ml). Samen met een schattig toilettasje. Ideaal voor in je handbagage. Ging ik nu nog maar op vakantie. Misschien wordt het tijd voor een zonnig weekendje weg ;-).

Loveli Body wash Coconut

De 100% natuurlijke Body wash van Loveli is superzacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Met de heerlijk tropische geur van Coconut! 

De Body wash zit in een handige pompflacon waarmee je in een handomdraai voldoende schuim op je handpalm krijgt om je lichaam te wassen. De geur van Coconut vind ik niet heel overdreven aanwezig, maar je ruikt het wel. En dat is heerlijk. Ik vind de Body wash erg fijn in gebruik en het formaat van de travel size is echt ideaal voor in mijn toilettas.

Loveli Body oil Coconut

De Body oil Coconut met de heerlijk tropische geur van Coconut is helemaal geschikt voor de droge huid die wel wat extra voeding kan gebruiken. De Body oil is gemaakt van 5 verschillende plantaardige oliën die samen een combinatie van vetzuren bevatten welke sterk lijken op de vetzuren van je eigen huid. En dat zorgt voor een optimale voeding en het helpt ook het beschermlaagje van je huid te herstellen. 

Ik vind de Body oil vooral fijn om te gebruiken op mijn benen en dan met name mijn scheenbenen want die worden snel droog. Het geeft mijn huid een mooie glans en de olie ruikt natuurlijk ook heerlijk naar Coconut. Hallo Tropical party! Ik vind de olie erg fijn op mijn benen.

Body cream Coconut

Deze zomerse body cream is gemaakt van kokosolie en mangoboter. Kokososolie trekt namelijk snel in en verzorgt je huid en helpt haar te herstellen. De mangoboter smelt in je huid en voedt zelfs de droogste huid. 

Door ook na de zomer Body cream te gebruiken, verleng ik mijn bruine kleurtje. Ik vind de body cream erg fijn in gebruik. Het maakt mijn huid heerlijk zacht en gevoed. Daarnaast krijgt mijn huid de heerlijke coconut geur.

Loveli Coconut mini 100% Natuurlijke Deodorant

Deze mini-deo is ideaal als je de Loveli deo eens wil proberen. Of als extra deo in je tasje. Of voor een weekendje weg :-). Zuiveringszout en zinkoxide houden je oksels fris in iedere situatie. Coconut is een helemaal natuurlijk parfum. Perfect voor de zomer! Het stickje is van karton. Is ie op, dan gooi je hem gewoon in de prullenbak.

Ik vind vooral de geur van het stickie erg lekker. Alleen vond ik hem in het begin niet heel lekker over mijn huid glijden. Na een paar keer heen en weer gaan, ging dat al wat beter. De deodorant houdt me in ieder geval wel goed droog en okselfris.

Conclusie

Het Travel size Coconut setje van Loveli ruikt heerlijk en is erg fijn in gebruik. Door de geur van kokos blijf ik een beetje in de vakantie en zomersfeer en dat wil ik het liefste zo lang mogelijk vasthouden. Voor dit heerlijke setje betaal je slechts € 23,-. En dat vind ik een mooie prijs voor zo’n fijne reisset met allemaal natuurlijke producten.

Samenvatting

Product: Travel Size Set 100% Natuurlijk
Merk: Loveli
Verkrijgbaar: O.a. bij de Loveli webshop
Prijs: € 23,-
Cijfer:
9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*