13 februari

Stralend sportief met Fré C Me en Glow Me+

Beauty, Sporten , , , , , , , , , , , , , , ,

Fré C Me en Glow Me+

Hallo sportieve vrouwen. Vandaag wil ik het met jullie hebben over twee van mijn favoriete Fré skincare producten: C Me en Glow Me+. Dit zijn twee fantastische producten, die jullie zullen helpen om er nog beter uit te zien tijdens het sporten.

Fré C Me

Laten we eerst het Fré C Me bekijken. Dit vitamine C serum is speciaal ontwikkeld om de huid te verzachten, te hydrateren en te beschermen tijdens het sporten. Het is verrijkt met Vitamine C, wat ervoor zorgt dat je huid er vitaal en gezonde uitziet. Het bevat ook een aantal ingrediënten die de huid tegen schade door de zon beschermen. Het serum zorgt ervoor dat de huid er fris en gezond uitziet, zelfs na een zware training.

Het serum is transparant van kleur. Het voelt zacht aan als je het op je gezicht aanbrengt, maar niet heel plakkerig. Het is een aparte textuur. Toch trekt het snel in mijn huid en kan ik vrij snel erna mijn dagcrème aanbrengen.

Fré Glow Me+

Daarnaast hebben we Fré Glow Me+. Dit is een intens hydraterende crème die de huid een stralende gloed geeft. De crème is verrijkt met een aantal ingrediënten, waaronder vitamine E, hyaluronzuur en arganolie. Deze ingrediënten helpen de huid te hydrateren en te verzorgen. De crème zorgt ervoor dat je huid er elke keer weer fris en stralend uitziet. Onder andere door je huid op een subtiele manier van een kleurtje te voorzien. Dat vind ik vooral in de wintermaanden fijn, omdat ik er dan nogal bleek uit zie.

De crème zit verpakt in een tube en is zelf ook getint van kleur. Daarnaast bevat Glow Me+ SPF30 waardoor je ook goed beschermd bent tegen de zon.

Het uitsmeren van de crème over mijn gezicht gaat heel gemakkelijk en zonder vlekken of strepen. Ik vind het een mooi effect geven.

Conclusie

Als je graag wilt dat je huid er gezond en fris uitziet tijdens het sporten, dan zijn Fré C Me serum en Fré Glow Me+ perfect voor jou. Ze zullen je huid verzorgen, hydrateren en beschermen tegen schade door de zon. Probeer het vandaag nog uit en ervaar het verschil! Bestellen met korting? Gebruik dan code: Daisydejong deze geeft je altijd korting!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*