6 februari

Zachte lippen dankzij Loveli lipbalm

Review, Beauty , , , , , , , , , ,

Loveli Lipbalm original

Zoals veel mensen heb ik in de winter vaak last van droge lippen. Ik gebruik dan graag een lipbalm, maar dan wel eentje die niet verslavend is. Gelukkig is daar Loveli en mocht ik de Loveli lipbalm testen. Ga ik met deze lipbalm met zachte lippen de winter door?

Loveli lipbalm

Loveli lipbalm is een natuurlijke lipbalsem die wordt gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat onder andere biologische bijenwas, kokosolie en vitamine E, die samen werken om je lippen te hydrateren, te beschermen en te herstellen.

Een van de grootste voordelen van Loveli lipbalm is dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en synthetische ingrediënten. Veel lipbalsems bevatten ingrediënten zoals parabenen, ftalaten en minerale olie, die schadelijk kunnen zijn voor de huid. Loveli lipbalm bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen schadelijke stoffen op je lippen aanbrengt.

Loveli Lipbalm original

Een ander groot voordeel van Loveli lipbalm is dat het je lippen echt hydrateert. Veel lipbalsems bieden alleen een tijdelijke oplossing voor droge lippen, maar Loveli lipbalm dringt diep door in de huid van de lippen om deze echt te hydrateren. Dit helpt om de elasticiteit van de lippen te behouden en rimpels te voorkomen. Dat vind ik een hele fijne bijkomstigheid.

Loveli lipbalm is ook verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals vanille, kers, aardbei en citroen. Dit maakt het nog leuker om te gebruiken, omdat je een smaak kunt kiezen die je lekker vindt.

Mijn ervaring

Nadat ik ziek ben geweest, waren mijn lippen helemaal drama: droog, velletjes en alles behalve zacht. Dat was gelijk het moment dat de Loveli lipbalm binnenkwam en ik deze gelijk kon gaan gebruiken. Ik vind de verpakking heel mooi en clean: gewoon een witte huls waarop het merk Loveli gedrukt staat.

Ik heb de naturel variant van de lipbalm, dus zonder kleur of geur. Dat maakt dat hij overal mee te combineren is en gemakkelijk aan te brengen. Ik heb de lipbalm letterlijk een week gebruikt en toen voelde mijn lippen alweer een stuk zachter aan. Ik vind de lipbalm dus goed werken en ben fan.

Conclusie

In samenvatting, Loveli lipbalm is een natuurlijke lipbalsem die je lippen hydrateert, beschermt en herstelt. Het is vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische ingrediënten en verkrijgbaar in verschillende smaken. Uit ervaring kan ik zeggen dat je lippen vrij snel weer zacht aanvoelen als je deze lipbalm gebruikt. En de prijs is ook nog eens heel vriendelijk. Een must voor iedereen die zijn lippen wil verzorgen.

Samenvatting

Product: Natural Lipbalm
Merk: Loveli
Verkrijgbaar: Loveli webshop
Prijs:  € 6,-
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*