10 maart

Tangle Teezer Salon Elite

Review , , , , , , ,

Hello wereld, Daisy heeft de Tangle Teezer ontdekt. Ik weet het, ik loop waarschijnlijk gigantisch achter, maar wat maakt het uit. Ik kende de Tangle Teezer wel, maar deze plastic borstel leek me niet zo bijzonder. Ik bedoel het zijn kleine plastic tandjes en er zit niet eens een steel aan! Het lijkt eigenlijk wel een beetje op een paardenborstel vind ik, hihi.

 

Tangle Teezer salon elite

Toch besloot ik om een Tangle Teezer te bestellen. Mijn haarborstel was stuk en ik heb nog wel een haarborstel van echt haar, maar die vind ik niet fijn om nat haar mee te borstelen. Tijd om de Tangle Teezer te gaan aanschaffen. Ik koos voor de Tangle Teezer salon elite in het paars met roze.

De Tangle Teezer salon elite wordt als volgt omschreven:

Dé professionele Tangle Teezer om pijnloos te ontklitten. De pennen zijn super flexibel en buigen moeiteloos mee met je haar. Dit gecombineerd met het grote formaat, de bolle onderkant en de handzame grip, maken dat je met de Tangle Teezer Salon Elite pijnloos kunt ontklitten!

Pijnloos ontklitten spreekt mij zeker aan! Mijn haar is dik en vrij lang. Hierdoor raakt het snel in de klit en klitten zijn nooit fijn. Met mijn gevoelige hoofdhuid is het geen pretje om klitten uit je haar te moeten borstelen en na een shoot waarbij mijn haar is getoupeerd is dat al helemaal niet fijn. Als ik door deze plastic borstel pijnloos van die klitten afkom ben ik super blij.

 

De test

Mijn Tangle Teezer Salon Elite is paars met roze van kleur. Dit vind ik erg leuk want het ziet er lekker girly uit. Daar hou ik wel van. Waarom er aan een Tangle Teezer geen handvat zit weet ik eigenlijk niet. Desondanks ligt dit borsteltje wel makkelijk in de hand.

Ik heb de Tangle Teezer als eerste getest in nat haar. Hij glijd gemakkelijk door mijn haar en het doet inderdaad niet veel pijn om de klitten te verwijderen. Ik zeg niet veel, want volledig pijnloos is het niet.

Ook in droog haar kom ik met de Tangle Teezer makkelijk door mijn haar. Met een grote klit moet ik iets meer druk zetten en dan is het eigenlijk niet pijnloos. Soms voel je dan net een haartje trekken (snappen jullie wat ik bedoel?). En ik heb de Tangle Teezer ook al een paar keer uit mijn handen laten vallen omdat ik iets te wild aan het borstelen was. Dit heb ik met een borstel met handvat minder snel.

Wat ik wel merk sinds ik de Tangle Teezer gebruik is dat mijn haren langer zacht aanvoelen. Het is net of klitten ook langer wegblijven. Dit komt denk ik omdat de korte pinnen in de Tangle Teezer ook de klitten verwijderen die later grotere klitten worden. Een andere verklaring heb ik er niet voor.

 

Conclusie

De Tangle Teezer is een fijne borstel om je haar klitvrij te maken. Geheel pijnloos vind ik het niet en ik mis toch een handvat aan de borstel. Desondanks werkt hij prima en maakt hij mijn haar lekker zacht. De prijs (€ 14,95 ongeveer) vind ik echter wel aan de hoge kant voor een borstel van plastic.

 

Samenvatting

Product: Haarborstel

Merk: Tangle Teezer

Verkrijgbaar: o.a. bij John Beerens

Prijs: € 14,95

Cijfer: 7

Reacties

  • Leuk, ik heb ook een Tangle Teezer en ben er erg blij mee. Wel vind ik dat, als je heel dik haar hebt, de Tangle Teezer daar niet altijd goed doorheen komt en/of je gewoon heel lang bezig bent met borstelen. Doordat de pinnetjes zo kort zijn en je weinig haar in één keer kunt meepakken. Maar overall, een prima borstel 🙂

  • Mijn dochter van 16 gebruik deze bostel(ik heb zelf heel kort haar) en zij vind het een fijne borstel, ze heb dik, lang haar en ze komt makkelijk met de borstel door d,r haar en haar haar is glad en lekker zacht na het borstelen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*