12 maart

Star Wars – Rey photoshoot

Beautyglow , , , , , , , ,

Wie de laatste Star Wars film The Force Awakens heeft gezien weet vast wel wie Rey is. Zij is namelijk het hoofdpersoon uit deze laatste film. Een coole stoere chick die mooi wel de held van de film is. Ik vind het echt super leuk dat de film dit keer om een meisje draait! 🙂

 

Star Wars – Rey photoshoot

De fotograaf van deze shoot was Erwin van Dijk. Maar goed, ik mocht dus model staan voor deze geweldige photoshoot!  Nog een leuk detail hierbij is dat de actrice die Rey speelt in het echt ook Daisy heet! Ze heet namelijk Daisy Ridley. Een naamgenootje van mij dus.

Star Wars Shoot with Daisy as Rey 2016 001

Alle kleding en attributen voor deze shoot werden door de fotograaf geregeld. Hij had zelfs een echte BB-8 droid! Hoe cool! Ik wilde die echt mee naar huis nemen! 🙂

 

Star Wars Shoot with Daisy as Rey 2016 006

De visagie voor deze shoot en mijn haar heb ik zelf gedaan. Daarom leek het mij leuk om het resultaat van deze super coole photoshoot aan jullie te laten zien. Als jullie een uitgebreid artikel over het haar en de make-up willen laat het me dan gerust weten.

Star Wars Shoot with Daisy as Rey 2016 004

Qua make-up kon ik niet helemaal los gaan. Rey leeft op een woestijnplaneet en is vooral bezig met ontsnappen aan stormtroopers en dergelijke. Haar look is dan ook vrij naturel. Toch heb ik op subtiele wijze de nadruk op mijn ogen weten te leggen. Ik vind het resultaat dan ook erg mooi. Mijn man was er ook erg over te spreken. Hij vind dat ik deze look vaker moet gaan dragen! 🙂

 

Qua haar droeg ik natuurlijk de bekende triple buns van Rey. Drie knotjes zodat ze vrijuit kan bewegen zonder dat ze last heeft van haar haar. Ik denk dat mijn haar wel langer is dan dat van Daisy Ridley, maar toch waren de knotjes ook best geslaagd.

 

Star Wars Shoot with Daisy as Rey 2016 012

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze shoot vonden. Als jullie een uitgebreid artikel over de look willen, laat het dan weten bij de comments want ik schrijf er maar wat graag een voor jullie! 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*