Trouwen: Fotosnap

Categories Trouwen

Photobooths zijn allang niet meer onbekend. Op veel grote feesten zie je ze voorbij komen. Vaak in de vorm van een fotohokje waar je in kunt kruipen om vervolgens de foto’s te laten nemen. Dit wilde wij graag op onze bruiloft! Het leek ons namelijk een leuk idee om iedereen een foto van de photobooth in het gastenboek te laten plakken zodat we ook over een paar jaar nog weten hoe iedereen eruit zag.

Zo gezegd en zo gedaan, dus wij besloten FotoSnap te huren. We kozen in de eerst instantie voor FotoSnap omdat deze photobooth simpelweg de voordeligste was. Daar kan ik gewoon heel kort over zijn: een bruiloft is immers al duur genoeg! Daarnaast hadden we al helemaal in ons hoofd waar de photobooth moest komen te staan op de locatie. Namelijk in een soort nisje/serre zodat hij niet in de weg stond van de dansvloer. Een groot fotohokje waar je in kunt kruipen past daar simpel weg gewoon niet.

Nadat we de keuze voor FotoSnap hadden gemaakt en de aanbetaling hadden gedaan begon de communicatie met het bedrijf. Dit verliep echt heel soepel. Twee weken voor onze bruiloft kregen we een persoonlijk ontwerp van het fotoframe (waar de fototjes op worden gedrukt) toegestuurd. Wij hadden gekozen voor een stripje met drie foto’s omdat we dit het leukste vonden. Het ontwerp was werkelijk waar perfect. Het sloot compleet aan bij onze “huisstijl” (daarover in een ander artikel meer). De kleur was perfect, de hartjes waren hetzelfde en zelfs onze ribbon en de Eiffeltoren stonden erop! Top! Jullie begrijpen dat ik direct al heel enthousiast was.

Maar nu de bruiloft nog! Zou de FotoSnap op de bruiloft worden ontvangen? Nou helemaal top! De FotoSnap werd overdag al geleverd, hierdoor konden ook de gasten van onze receptie er gebruik van maken. De Snap bleef staan tot het einde van ons feest. De hele feestavond stond de een na de ander te poseren voor de FotoSnap.

De photoprops die ik vooraf bij Hema en Xenos had gekocht werden daarbij ook volop gebruikt.

FotoSnap heeft ons feest echt nog completer gemaakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt een grandioos succes was. En hoe leuk is het dat iedereen nu thuis een fotostripje heeft met onze trouwdatum erop! Nu kan niemand onze dag vergeten.

De pret hield na afloop van onze bruiloft niet op. Ongeveer 2 weken na onze bruiloft ontvingen Rick en ik alle foto’s die tijdens de dag zijn gemaakt digitaal en stuk voor stuk los. We hebben ons rot gelachen. Want hier zaten ook foto’s bij die wij nog niet hadden gezien (foto’s die niet in het gastenboek waren geplakt dus). Super leuk!

Kortom: ga je trouwen of geef je een ander groot feest? Huur dan zeker de FotoSnap! Juist omdat het geen hokje is, is het super leuk dat iedereen erbij kan springen op de foto! Dit geeft echt een hilarisch effect!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*