Vlog #18 | 35 weken & laatste werkweek en hannah remodelling cream | BabyGlow

Categories BabyGlow

Eindelijk, mijn laatste werkweek is aangebroken! Ik moet eerlijk bekennen dat ik best wel toe ben aan mijn zwangerschapsverlof. Op zich vind ik mijn werk leuk, en ik heb een zittend beroep. Maar toch is het best wel zwaar. Je moet toch elke dag naar je werk fietsen en op werk is het wel belangrijk dat je je kan concentreren. Ik ben heel blij dat, dat na deze week niet meer hoeft!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*