5 april

hannah Remodelling Cream

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , , ,

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Door het groeien van de baby neemt je buikomvang toe en daarmee ook je gewicht. Je huid zet uit, met voor sommige vrouwen striae tot gevolg. Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarnaast kunnen de hormonen tijdens je zwangerschap ervoor zorgen dat je huid droog wordt en onplezierig strak gaat aanvoelen. Dat wil je natuurlijk niet. Je huid extra goed verzorgen tijdens de zwangerschap is dan ook geen overbodige luxe.

Speciaal voor zwangere vrouwen heeft hannah® een nieuw pareltje aan haar collectie toegevoegd: Remodelling Cream voor het lichaam. De Remodelling Cream kan samen met de Body Oil succesvol worden ingezet bij de behandeling van o.a. striae en een uitgedroogde huid. Perfect dus voor zwangere vrouwen! Maar ook voor pas geworden moeders.

 

hannah® Remodelling Cream

hannah Remodelling Cream bevat 12% ingekapselde natuurlijke Vitamine E. Dit is een uitzonderlijk hoog percentage voor een creme. Vitamine E voorkomt huidbeschadegingen en zorgt voor snel herstel bij een huid die reeds beschadigd is. Daarnaast activeert vitamine E de doorbloeding, regenereert het de huid, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Een echte ‘herstelvitamine’ dus. Wist je dat als je zwanger bent, je huid gevoeliger kan zijn dan anders? Mede daarom bevat Remodelling Cream van hannah Kamille-extract. Dit werkt kalmerend bij diverse huidirritaties.

Omdat ik natuurlijk zwanger ben, is dit voor mij het ideale moment om hannah Remodelling Cream te testen. En geluksvogel als ik ben, kreeg ik ook nog eens deze kans! In een mooie perskit ontving ik de Remodelling Cream om te gaan testen. Ik ben de creme direct gaan gebruiken.

 

De test

Hannah Remodelling Cream zit verpakt in een witte tube met een zwarte dop. Dit werkt prettig en hygienisch. Je hoeft namelijk niet met je vingers in een potje. Op de tube staat in het zwart het merk en het product gedrukt op de voorkant. Op de achterkant staan de ingredienten vermeld. Doordat de dop afgeplat is, kun je de tube gemakkelijk rechtop neerzetten.

Speciaal voor aanstaande moeders heeft hannah een grootverpakking van de cream van 200ml om de huid er met zo min mogelijk striae door de gehele zwangerschap heen te helpen. Ideaal, ik hou er wel van als ik ruim kan smeren op mijn mooie, grote buik!

De Cream is wit van kleur en stevig en vettig van structuur. Het lijkt op dikke kwark ;-). De cream heeft de typische hannah geur die ik moeilijk vind om te omschrijven, maar hij is heerlijk! Het is geen sterke parfum geur, het is niet bloemig, eerder creme achtig. Maar dan wel de geur van een hannah creme. Ik ben echt enorm fan van deze geur! I really love it!

Ondanks dat de Cream stevig is van structuur, is hij wel makkelijk uit te smeren. Na het uitsmeren voel je dat je huid wordt gehydrateerd. Er blijft een klein beetje een laagje achter op je huid. Dat vind ik eigenlijk wel erg prettig aanvoelen.

 

Conclusie

De Remodelling Cream van hannah is erg fijn in gebruik. Je voelt dat de Cream je huid goed aan het voeden is. De geur van de Cream is heerlijk, en blijft ook een beetje hangen. Ik vind dat wel lekker. Er blijft na het aanbrengen van de cream een klein beetje een laagje achter op je huid. Dit trekt na een tijdje weer in. Ondanks de stevige structuur brengt de cream wel makkelijk aan op de huid en is hij ook goed te verdelen.

Als ik toch een minpunt van de Remodelling Cream moet noemen, dan is het de prijs. De Cream is verkrijgbaar in twee formaten: 50ml en 200ml. Voor 50ml betaal je 64,00 en voor 200ml betaal je € 165,00. Dat vind ik toch wel erg aan de prijs.

Toch ben ik fan van Remodelling Cream van hannah en ik blijf deze dan ook gedurende mijn zwangerschap gebruiken. Striae wil ik graag voorkomen en ik heb echt het idee dat deze cream daaraan gaat bijdragen. Na mijn zwangerschap zal ik deze review updaten en jullie ervan op de hoogte stellen of striae echt is weggebleven bij mij.

 

Samenvatting

Product: Remodelling Cream
Merk: hannah ®
Verkrijgbaar: hannah webshop en bij je huidcoach
Prijs: € 64,00/50ml en € 165,00/200ml
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*