6 april

Wandcirkels met foto

Lifestyle, Review , , , , , , , , , ,

Wandcirkels Fotocadeau.nl

Foto’s maken en op de foto gaan heb ik altijd al heel leuk gevonden. Sinds ik moeder ben van Liz en Fay maak ik nog meer foto’s dan voorheen. In ons huis hangen twee grote foto’s van de meiden aan de muur en er staan verschillende foto’s in lijstjes.

De meiden worden natuurlijk steeds groter, dus we vervangen de foto’s dan ook regelmatig. Op fotocadeau.nl kun je heel gemakkelijk je foto’s op verschillende manieren afdrukken. Zo kozen wij er al eens voor om twee foto’s op groot formaat op aluminium af te drukken. Maar fotocadeau heeft nu ook een nieuw product: wandcirkels om je foto’s op af te drukken. Dat geeft een leuk speels effect.

Onlangs hebben Liz en Fay een fotoshoot gehad en de foto’s waren echt te leuk om er niets mee te doen. Dus wij kozen ervoor om drie wandcirkels met foto’s van Liz en Fay te bedrukken en deze op te hangen aan onze muur. We hebben gekozen voor cirkels met een diameter van 40 cm en van aluminium. Dat vinden wij namelijk een mooi materiaal.

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Het systeem checkt of de foto’s die je upload groot genoeg zijn en biedt verschillende opties om je foto’s nog eventueel te bewerken. Daarna kun je er nog voor kiezen om een ophangsysteem aan je bestelling toe te voegen (super handig!) en om je foto’s nog door fotocadeau te laten controleren zodat je zeker weet dat je bestelling goed gaat. Daarna is het een kwestie van toevoegen aan je winkelwagen en klaar is kees.

Binnen 2 werkdagen had ik mijn bestelling in huis en nu hangen de wandcirkels mooi te pronken aan onze muur. Ik ben er zo trots op!

Ik hou ervan om dit soort mooie fotokunstwerken op te hangen aan de muur. Als je niet zo’n fan bent van foto’s aan de muur, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld een grote wereldkaart aan je muur te hangen. Dat staat reislustig vind ik ;-).

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit resultaat vinden. Laten jullie het weten in de comments? Wat doen jullie meestal met jullie foto’s?

Kortingscode fotocadeau.nl

Ben je net zo enthousiast als ik over deze wandcirkels? Dan heb ik iets leuks voor je! Namelijk een kortingscode! Met de kortingscode MC50 krijg je 50% korting op de wandcirkels! Deze code is geldig tot het einde van het jaar (geldig t/m 31-12-2020). Super toch?!

Deze producten heb ik opgestuurd gekregen om te testen.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*