9 november

Wat ik mis aan zwanger zijn

BabyGlow, Persoonlijk , , ,

Zwanger zijn is een hele bijzondere en een hele mooie ervaring. Het is iets unieks en ik ben echt heel erg dankbaar dat het mij gegund is geweest om zwanger te zijn. Ik vond het dan ook echt heel bijzonder en ik heb er van genoten. Nu ik inmiddels bevallen ben, geniet ik volop van mijn kleine meisje. Maar toch zijn er dingen aan het zwanger zijn die ik mis.

Een groeiende buik

Een buik die groeit is een kindje wat groeit. Een kindje wat steeds groter wordt en steeds completer totdat het geboren wordt. Dit is zo’n bijzondere ervaring. Ik vond het echt heel mooi.

Schopjes

Het kindje in je buik gaat op een gegeven moment bewegen en dan kun je schopjes krijgen en die ook goed voelen. Liz was altijd lekker bewegelijk in mijn buik. Op vaste momentjes had ze haar ” feestuurtje” en dan ging ze lekker tekeer. Soms waren de schopjes hard, soms wat zachter, maar elke keer vond ik het zo ontzettend leuk en bijzonder! Ik was soms de enige die het kon voelen en dan is het zo leuk. Ik had het gevoel dat ik dan echt al een band kreeg met mijn kleine meisje.

Je kindje heel dichtbij je

Natuurlijk is het leuker als je kindje is geboren dat je je kindje echt kan vasthouden. Maar als je zwanger bent heb je elke dag je kindje heel dichtbij je. Dat vond ik heel fijn. Ik praatte ook regelmatig tegen Liz toen ze nog in mijn buik zat.

Voorbereiden op de baby

Als je zwanger bent, bereid je je mentaal steeds meer voor op de komst van de baby. Ook mijn huis ging ik er steeds meer op voorbereiden. Het zal wel nesteldrang zijn geweest, maar ik vond het heerlijk om Liz haar kamertje in te richten en mijn huis Babyklaar te maken.

De BabyGlow

Het is echt waar, als je zwanger bent krijg je een soort glow over je heen waardoor je echt gaat stralen. Soms voelde ik me dik, maar meestal voelde ik me prachtig. Ik hoorde dan ook vaak dat ik echt straalde! Dat kan kloppen want ik was behoorlijk trots op het feit dat ik zwanger was en mijn kleintje zo goed groeide in mijn buik.

Zoals jullie kunnen lezen heb ik echt wel genoten van het zwanger zijn. Vooral van de bijzondere ervaring. Ik vond het zo mooi, maar het mama zijn vind ik misschien nog wel mooier!

Reacties

  • Je zag er ook wel stralend uit hoor op de foto’s! Fijn dat je zo hebt genoten. Ik vind het bewegen van de baby in mijn buik zelf het mooiste van zwanger zijn.

  • Mooi overzicht; schitterende foto’s. Je had inderdaad echt een hele mooie glow op je gezicht. Helaas kreeg ik zelf een uitstraling alsof ik een paar weken te lang was gaan stappen op Ibiza en een lichaam waar Moby Dick jaloers op zou zijn haha.

    En toch vond ik het echt een heel waardevolle tijd natuurlijk, zo bijzonder om je kindje te voelen en echt samen te zijn.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*