12 juni

WaveCare Softshave

Review , , , , , ,

Ingegroeide haartjes, verschrikkelijk vind ik ze! Ze geven van die lelijke ontsierde rode bultjes en het ziet er gewoon niet mooi uit. WaveCare heeft daar iets op bedacht: SoftShave!

Een scheerlotion die je binnen 24 tot 48 uur verlost van scheerirritatie dat ontstaan kan na het scheren van overtollige lichaamsbeharing. Door SoftShave bij iedere scheerbeurt te blijven gebruiken wordt scheerirritatie in de toekomst verder voorkomen.

Nou dat wilde ik wel proberen!

WaveCare Softshave

SoftShave zit verpakt in een wit flesje met een blauwe dop. Het etiket is ook blauw en heeft witte letters. Dit ziet er clean en verzorgd uit. Op de achterkant staat in (hele) kleine lettertjes vermeld hoe je het product moet gebruiken.

Maak voor het scheren de huid nat en breng vervolgens een beetje van de SoftShave aan op de te scheren lichaamsdelen. U kunt nu de huid scheren en naspoelen met lauwwarm water. Was de huid 2x per dag grondig met SoftShave bij ingegroeide haartjes of scheerbultjes. Herhaal dit totdat uw probleem opgelost is. Gebruik SoftShave vervolgens bij iedere scheerbeurt. 

Die gebruiksaanwijzing is helder en duidelijk. Tijd om het product te gebruiken.

De Test

Ik scheer altijd mijn oksels en bikinilijn. Mijn benen epileer ik. Dus ik heb SoftShave getest bij mijn oksels en bikinilijn. Wat mij direct opviel is dat de hals een groot “gat” is. Je kan hierdoor moeilijk doseren en gebruikt snel teveel product. Dat is niet zo handig vind ik.

ShoftShave zelf ziet eruit als een soort vloeibare zeep. Maar dan nog vloeibaarder. Het brengt makkelijk aan en schuimt een beetje. Een stuk minder dan scheergel. Het maakt mijn huid wel goed zacht.

Scheren gaat makkelijk, mijn scheermesje glijd zo over mijn huid heen. De haartjes scheer ik gemakkelijk weg. Maar nadat ik SoftShave voor de eerste keer heb gebruikt merk ik na een dag of twee wel dat ik ingegroeide haartjes en wat irritatiebultjes heb. Vervelend! SoftShave scheert dus te glad (dat kan!).

Toch ga ik door met het gebruiken en ik merk dat mijn huid aan SoftShave went. Ik krijg steeds minder irritatieplekjes en mijn huid ziet er glad en verzorgd  uit. Wel moet ik echt opletten met doseren, want SoftShave is zo mega vloeibaar dat het snel uit het flesje glijd.

Conclusie

SoftShave scheert je huid echt glad. Ideaal voor de zomer, maar je moet er wel aan wennen. Eenmaal gewend is het een prima product, maar wel mega vloeibaar dus het “glijd” snel weg.

Samenvatting

Product: SoftShave

Merk: WaveCare

Verkrijgbaar: www.softshave.nl

Prijs: € 24,95

ACTIE: bij het bestellen van 3 flessen SoftShave ontvang je €10,- korting op je bestelling!

Cijfer: 7

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*