15 juni

Rimmel Oh my Gloss – Go gloss or go home

Review , , , , , ,

Rimmel lipglossjes zijn erg verschillend naar mijn mening. De ene keer zijn ze super, de andere keer vallen ze tegen. Deze Rimmel Oh my Gloss in de kleur: go gloss or go home is echt een favoriet van mij geworden!

Rimmel Go Gloss or Go Home

De verpakking van deze lipgloss is driehoekig, geen standaard verpakking dus. De dop is zwart met aan de bovenkant het Rimmel logo. De huls is doorzichtig, waardoor je de kleur van de gloss goed zit zitten.

Je brengt deze gloss aan met een lipgloss applicator. De applicator is vrij langwerpig, wat ik wel makkelijk vind met aanbrengen.

De lipgloss plakt niet en blijft voor een lipgloss toch redelijk lang op zijn plek zitten. Niet de 6 uur die belooft worden (of je moet niks eten en drinken) maar wel lang genoeg.

Ondanks dat de kleur een beetje licht koraal achtig is, ziet hij er op mijn lippen vrij transparant uit. Dit maakt dat de lipgloss makkelijk te combineren is met verschillende looks.

Ik gebruik deze lipgloss inmiddels bijna elke dag. Zo fijn vind ik hem om te dragen en te combineren! Hij maakt mijn lippen lekker zacht en ze zien er ook mooi uit.

 

Samenvatting

Product: Oh My Gloss (Go gloss or go home)

Merk: Rimmel

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 6,99

Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*