11 april

Mijn Sportdagboek nr. 62

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week heb ik eigenlijk weer redelijk gesport zoals vanouds.

 

Maandag 1 april 2019

Maandag heb ik ’s avonds weer mijn krachttrainingsschema gedaan. Geen grapje, het ging best goed. 😉

 

Dinsdag 2 april 2019

Dinsdag heb ik niet getraind.

 

Woensdag 3 april 2019

Woensdag deed ik wederom mijn krachttrainingschema en ik vind het weer soepel gaan. Dus ik ga binnenkort het gewicht weer verzwaren.

 

Donderdag 4 april 2019

Donderdag heb ik niet getraind.

 

Vrijdag 5 april 2019

Vrijdag was het weer tijd om te trainen met mijn fysio. Dit keer kreeg ik een looptraining want ik mag het hardlopen weer gaan opbouwen. Jeej! Ik heb een heel schema gekregen en moet nu ook zelf het hardlopen gaan opbouwen. Volgens mijn fysio kan ik in mei, tijdens de Leiden Marathon, de 10 km weer lopen. Nou ik ben benieuwd.

 

Zaterdag 6 april 2019

Zaterdag deed ik na drie weken niet te zijn geweest weer mee met Mpower. Dat was fijn, maar ook best wel pittig. Ik voelde me wel heel voldaan na de training. Daarna ben ik nog lekker naar Iros geweest.

 

Zondag 7 april 2019

Zondag was het lekker familiedag en gingen we genieten van het fijne weer en ’s middags naar een verjaardag. Dus ik heb niet gesport.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Een fijne week, zoals ik het eigenlijk elke week wel zou willen.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*