10 juli

1 jaar getrouwd

Trouwen , , , , , , , , ,

De tijd is echt ontzettend snel gegaan. Ik kan me Rick zijn aanzoek nog goed herinneren en ook het voorbereiden van onze grote dag. Wat vond ik dat toch leuk om te doen! Van het kiezen van de trouwlocatie, tot het uitzoeken van mijn droomjurk: ik heb overal met volle teugen van genoten! Maar het meeste heb ik nog genoten van de dag zelf. Het was prachtig weer, ongeveer 22 graden met zon, en werkelijk alles verliep zoals wij het in ons hoofd hadden. Als we het samen over onze bruiloft hebben zijn we het er ook steeds over eens: er is niets wat we anders zouden doen!

2015-07-10 12-13-59

Vandaag gaan we heerlijk genieten van onze trouwdag. ’s Ochtends gaan we een hapje nemen van onze bruidstaart. Die hebben we namelijk ingevroren en je hoort hem dan te eten als je een jaar getrouwd bent. Ik ben benieuwd of hij dan nog smaakt! Daarna gaan we samen wat leuks doen en ’s avonds gaan we eten bij het Koetshuis in Leiden. Waar we ook onze bruiloft hebben gevierd. Dit kan ook eigenlijk niet anders vind ik.

2015-07-10 15-04-08

Ik heb twee witte jurkjes gekocht die ik nu pas, want ja ik ben nu 30 weken zwanger dus mijn trouwjurk pas ik niet meer! 🙂 Een van de twee ga ik aantrekken, Rick mag kiezen. Ik vind het wel leuk om op mijn trouwdag gekleed te gaan in een witte jurk dus dat ga ik gewoon doen. Als ik volgend jaar weer in shape ben, vind ik het wel leuk om op mijn trouwdag te kijken of ik mijn trouwjurk nog pas.

2015-07-10 13-23-11

Verder gaan we gewoon relaxt kijken wat deze trouwdag ons brengt. Het wordt in ieder geval mooi weer dus wie weet gaan we nog varen ook. We gaan er in ieder geval een mooie dag van maken. Als het leuk vinden om met mij terug te zwijmelen naar de mooiste dag van mijn leven, bekijk dan het filmpje van onze trouwdag nog maar een keer. Dan dromen jullie samen met mij terug! 🙂

Reacties

  • Ik vind het zelf altijd heel leuk en fijn om ieder jaar op de dag van ons trouwen(26 juni) om dan samen wat leuks te gaan doen met mijn man. En daar genieten wij dan echt van, dat is toch de dag dat je voor elkaar heb gekozen om samen door het leven te gaan in voor en tegenspoed en dat blijft toch iets moois vind ik en daar moet je dan ook van genieten samen. Dus ik zou zeggen blijf lekker genieten van je speciale en mooie trouwdag samen en maak er wat moois van samen!
    Maar zo te horen gaat dat vast lukken………

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*