16 maart

Action desinfecterende handgel

Beauty, Lifestyle , , , , , , , ,

Je kan er niet meer omheen: het Coronavirus. Er zijn diverse maatregelen genomen en we worden er allemaal op gewezen om goed op onze hygiëne te letten. Iets wat ik altijd belangrijk vind. Ik was dan ook regelmatig mijn handen. Maar soms, als je onderweg bent, heb je even geen water en zeep bij de hand. Dan is een desinfecterende handgel een uitkomst.

Maar na alle berichtgeving over het Coronavirus lijkt het wel of heel Nederland aan het hamsteren is geslagen. Er is bijna nergens meer paracetamol, of zeep te verkrijgen. Hele schappen WC-papier zijn leeg en ook desinfecterende handgels lijken overal uitverkocht. Behalve bij Action! Ik was laatst bij de Action en toen zag ik deze, super schattige handgels. Ik besloot er een aantal mee te nemen, alleen al omdat ze er zo schattig uitzien.

De handgels zitten verpakt in kleine, handzame flesjes met allemaal een andere, super schattige verpakking. De gels hebben ook allemaal een andere geur. Je kan er dus voor kiezen om ze allemaal te verzamelen (of te hamsteren 😉 ). Ik besloot er ook een aantal mee te nemen voor mijn moeder, oma, schoonmoeder en schoonzus.

Werkt de desinfecterende handgel?

Of de handgel ook echt de bacterien van mijn handen verwijderd weet ik niet. Ik heb mijn handen niet onder een microscoop bekeken. Wel merk ik dat mijn handen schoner (en iets droger) aanvoelen nadat ik de handgel heb gebruikt. Dat komt vast door de alcohol die erin zit. Mijn handen ruiken na het gebruik ook fris.

Ik ben blij dat ik nog wat desinfecterende handgel heb weten aan te schaffen en wijs jullie daarop graag op deze tip. De flesjes kosten € 1,25 per stuk. Ik zou zeggen: check het Action filiaal bij jou in de buurt om te kijken of ze daar nog op voorraad zijn!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*