28 april

Beautyblender

Review , , , ,

Zoals jullie weten heb ik regelmatig photoshoots gedaan. En vaak werd de make-up basis voor zo’n shoot aangebracht met de Beautyblender. Ik dacht altijd: die zullen die visagisten vast gekregen hebben om te promoten. Maar alle visagisten die ik sprak waren elke keer weer razend enthousiast over de Beautyblender. Dus toen ik laatst voor de Star Wars shoot zelf mijn make-up moest doen, besloot ik de Beautyblender aan te schaffen. Toevallig was er ook net een aanbieding, dus dit was een mooi moment.

 

De verpakking

Toen ik de Beautyblender ontving zat hij verpakt in een doorzichtig, rond, plastic doosje. Hierop staat in zwarte letters Beautyblender vermeld en er staan leuke stipjes op. Er zijn verschillende kleuren Beautyblenders verkrijgbaar. Officieel zijn deze allemaal voor wat anders bedoeld geloof ik. Maar ik besloot gewoon de originele, roze variant te bestellen. Roze is immers mijn lievelingskleur. Het leuke is, dat je de kleur van je Beautyblender gewoon door de verpakking heen ziet.

 

Het eitje

De Beautyblender heeft, zoals je duidelijk kunt zien, de vorm van een roze eitje. Een klein roze eitje wat makkelijk in de hand ligt. Het doet bijna denken aan Pasen vind ik. De Beautyblender voelt zacht aan en is gemakkelijk in te knijpen. Zo makkelijk dat ik bijna bang ben om hem te beschadigen. Gelukkig gebeurt dat niet zo heel snel.

Doordat de Beautyblender een ei-vorm heeft, kun je met het puntje gemakkelijk op moeilijk bereikbare delen van je gezicht komen. Zoals bijvoorbeeld naast je neusvleugels en onder je ogen.

Om de Beautyblender schoon te maken gebruik ik een solid soap die ik erbij heb gekregen. Een rond, zacht zeepje die op een milde manier je sponsje reinigt. Ik heb namelijk begrepen dat babyshampoo, waar ik mijn make-upkwasten mee schoonmaak, niet werkt.

 

Het gebruik

Hoe is de Beautyblender in gebruik? Tijd om dat aan jullie te vertellen. Voordat je de Beautyblender gebruikt dien je hem vochtig te maken. Dit zorgt namelijk voor het mooiste, natuurlijkste effect. Ik houd mijn Beautyblender onder de kraan, knijp er een paar in en de Beautyblender is klaar voor gebruik.

 

Dan breng ik wat foundation aan op de palm van mijn hand en daar dip ik met de onderkant van het eitje (het grote stuk) in. Vervolgens breng ik de foundation met deppende bewegingen aan op mijn gezicht. Het effect is direct te zien: mijn huid wordt goed bedekt door de foundation zonder er pancake of onnatuurlijk uit te zien. Super mooi!

 

Vervolgens gebruik ik het puntje van het eitje en daarmee breng ik foundation aan naast mijn neusvleugels en onder mijn ogen. Doordat het sponsje zo zacht is, is het totaal niet vervelend om dicht bij je ogen te gebruiken. Het gaat zelfs prima. Op onderstaande foto heb ik geen foundation op mijn gezicht.

Om het verschil te laten zien heb ik op onderstaande foto aan de rechter kant foundation aangebracht met een kwast en aan de linkerkant met de Beautyblender. Zien jullie het verschil? De Beautyblender kant ziet er veel natuurlijker uit.

Conclusie

Hoe heb ik ooit zonder dit roze eitje gekund? Mijn foundation ziet er zoveel mooier en natuurlijker uit als ik de Beautyblender heb gebruikt! Terwijl de dekking ook nog perfect is. Dit roze eitje hoort absoluut bij mijn favorieten. Ik kan niet meer zonder. Hebben jullie ook al een Beautyblender in jullie bezit?

 

Samenvatting

Product: Beautyblender
Merk: Beautyblender
Verkrijgbaar: o.a. bij John Beerens
Prijs: € 19,95
Cijfer: 9

Reacties

  • Ik heb ook al een aantal weken een beautyblender in gebruik. Voor de beautyblender deed ik met mijn vingers mijn foundation op mijn gezicht maar met de beautyblender ziet het er inderdaad veel natuurlijker/mooier uit. Ik kan niet meer zonder………………

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*