3 mei

Sport beauty musthaves

Sporten , , , , , , , ,

Zoals jullie weten sport ik regelmatig. Ook nu ik zwanger ben ga ik daar vrolijk mee door. Dit is namelijk alleen maar goed voor de kleine uk. Natuurlijk houd ik wel rekening met mijn lijf.

De sporten die ik doe kennen jullie als je me lang genoeg volgt al, maar voor de nieuwelingen zal ik ze nog even op een rijtje zetten. Ik beoefen de volgende sporten:

  • tennis
  • paardrijden
  • zwemmen
  • hardlopen

Met hardlopen ben ik nu ik zwanger ben wel even gestopt. In het eerste trimester heb ik het nog wel geprobeerd maar ik raakte zo snel buiten adem en werd misselijk dat het me niet zo’n geschikt plan meer leek. De overige sporten doe ik nog wel gewoon en dat bevalt me prima.

 

Als je gaat sporten ben je misschien niet zo bezig met je uiterlijk, maar onbewust gebruik je best wel wat beauty producten. Ik natuurlijk ook en het leek me leuk om ze eens op een rijtje te zetten voor jullie. Misschien hebben jullie er nog wat aan!

 

Zenner stay in hair elastiekjes

Op een staat voor mij absoluut haarelastiekjes. En dan zeker de stay in hair variant van Zenner. Deze super elastiekjes glijden namelijk niet uit mijn haar en als ik ga sporten MOET mijn haar in een staart haha. Ik vind het namelijk heel vervelend (en warm) als mijn haar los is terwijl ik aan het sporten ben. Deze elastiekjes zorgen ervoor dat mijn haar ook in een staart blijft zitten! Hoe druk ik ook heen en weer ren.

 

Haarbandje

Als aanvulling op het elastiekje gebruik ik altijd ook een haarbandje. Ik heb mijn haar namelijk in lagen geknipt, hierdoor redden de korte plukjes het niet tot mijn staart. Daarom draag ik altijd een haarbandje zodat ik ook geen haar in mijn gezicht krijg tijdens het sporten.

 

Water

Als je sport is het belangrijk dat je je lichaam ook goed hydrateert. Dus moet je goed drinken en mijn nummer een sportdrank is eigenlijk wel water. Water mag altijd (als je zwanger bent kun je beter geen energiedrankjes drinken) en het is ook wel de beste dorstlesser. Dus ik zorg ervoor dat ik altijd een hip flesje water bij me heb. Ik gebruik hier meestal mijn Bobble bottle voor. Niet de sport variant, maar juist de grote variant van 1 liter.

 

Zonnebrand

Zonnebrand is echt een must, zeker als je in de buitenlucht sport. Bijvoorbeeld met tennis, hardlopen of paardrijden. Smeer je altijd goed in en voorkom dat je verbrandt. Ik vind het zonnebrand van Vision het fijnste als ik ga tennissen. Deze zonnebrand hoef je namelijk maar een keer aan te brengen en je bent de hele dag goed beschermd. Geen vette handen op mijn tennisracket dus!

 

Lippenbalsem

Door het heen en weer rennen en kun je zwaarder gaan ademen, zelfs hijgen. Soms kun je hier ook droge lippen van krijgen. Dat vind ik niet prettig, daarom gebruik ik altijd een lippenbalsem. Het liefste eentje met een factor zodat ook mijn lippen tijdens het sporten goed beschermd zijn.

 

Dit waren de beauty musthaves die ik altijd gebruik als ik ga sporten. Ik ben benieuwd waar jullie tijdens het sporten absoluut niet zonder kunnen (op beauty gebied). Laat het achter bij de comments!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*