26 april

Kingsday look 2016

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , , , ,

De weersvoorspellingen voor Koningsdag beloven niet veel goeds. Maar als we met zijn alle blijven hopen op mooi weer komt het vast wel goed. Ik heb mijn oranje outfit en oranje accessoires al klaar liggen. Tijd om een feestje te bouwen. Maar feesten doe ik natuurlijk in stijl met een mooie bijpassende make-up look. Dat is mijn Kingsday look 2016 en ik ga jullie nu vertellen hoe ik deze heb gemaakt.

 

Producten

Om deze Kingsday look te maken heb ik de volgende producten gebruikt.

NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte

Als eerste NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte. Deze BB cream zorgt voor een egale look en een matte finish.

 

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

Over de BB Cream heb ik poeder van Miss Sporty aangebracht.

 

Essence matte bronzer brunettes

Tijd om te shapen, ik gebruik mijn bronzer van Essence.

 

Essence Sun Club 02 Miami Heat bronzer

Als blush breng ik een glanzende bronzer aan van Essence. Dit vind ik een mooi effect geven en ik heb hierdoor ook geen highlighter nodig vind ik.

 

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste natuurlijk oogschaduwbasis. Ik gebruikte Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin.

 

Collistar Anniversary palette 2 Smokey Chic

 

Voor deze Kingsday look besloot ik mijn Collistar Anniversary palette weer eens te gebruiken. Het is immers een prachtig palette in een oranje doosje! De terra kleur (oranje achtig) breng ik aan over mijn volledige bewegende ooglid. Dan breng ik de donker bruine kleur aan in mijn crease en onder mijn oog. Tot slot breng ik de gouden kleur aan in mijn binnenste ooghoek.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Rimmel eyeliner glam eyes

Deze ooglook vraagt gewoon om eyeliner. Daarom breng ik zwarte eyeliner aan van Rimmel die ik eindig met een wing.

 

Star Wars mascara

De mascara die ik draag is van Max Factor Star Wars

 

Rimmel Go Gloss or Go Home

De lipgloss die ik draag is semi transparant. Ik koos voor Rimmel Go Gloss or Go Home. Ik heb voor deze gekozen omdat hij een oranje tint heeft.

 

Close-up ooglook

Tijd voor een close-up van mijn ooglook.

 

De uiteindelijke look

En dit is dan de uiteindelijke Kingsday Look geworden! Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Accessoires

Kinsday vraagt natuurlijk om accessoires! De oorbellen, ring en armband die ik op deze foto’s draag zijn van HupHollandHip. Een super leuke webshop met hippe oranje accessoires in de trendy ‘Ibiza-style’. Onder andere hippe leren armbandjes, oranje oorbellen en ringen en oranje pumps. Maar ook aan de mannen is er gedacht! Wat dacht je van een stijlvol oranje overhemd voor je vriendje? Dat is toch veel leuker dan zo’n shirt van een biermerk! 😉

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*