16 juni

Bio-Oil 100% Natuurlijke Huidverzorging

Beauty, Review , , , , , , , , , ,

Bio-Oil is inmiddels een van de beautymerken die niet meer weg te denken is uit de beauty-industrie. Ik durf te wedden dat iedereen dit wel eens heeft gebruikt. Het wel bekende witte doosje met de oranje opdruk, en de oranje kleurige olie maakt veel mensen enthousiast. Bio-Oil helpt namelijk helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. De formule welke het unieke ingrediënt PurCellin Oil bevat, is ook uitermate geschikt voor de verouderde en uitgedroogde huid. Nu denk je waarschijnlijk: als een product zo goed is, dan is komt er vast geen nieuwe variant op de markt. Nou, wel dus! Namelijk en volledig 100% natuurlijke Vegan variant.

Bio-Oil 100% Natuurlijke huidverzorging

Steeds meer producten stappen over op Vegan en dierproefvrij. En terecht, want dit is natuurlijk beter voor de dieren en de wereld om ons heen. Toch hoef je niet bang te zijn dat deze nieuwe variant van Bio-Oil minder goed werkt. Het product helpt nog steeds tegen de eerder genoemde huidkwalen. Het enige wat anders is aan deze variant is:

  • Het is niet op dieren getest
  • Vegan, bevat geen dierlijke ingrediënten
  • Geheel vrij van soja-allergenen
  • Bevat geen palmolie

Qua uiterlijk is deze Vegan variant van Bio-Oil wel net even anders. Deze olie is namelijk geel van kleur, in tegenstelling tot het oranje/zalmachtige zusje.

De geur van de olie vind ik nog steeds heel fijn en de werking van het product doet ook niet onder voor de originele variant. Mijn man heeft snel last van eczeem op zijn handen en hij gebruikte dan altijd al Bio-Oil. Nu heeft hij deze natuurlijke variant gebruikt en zijn handen zagen er snel weer een stuk beter uit.

Wij zijn hier thuis dus wel te spreken over deze Vegan variant van Bio-Oil. Ik vind het zelf vooral een fijn product om te gebruiken na het scheren. Aangezien deze niet onder doet voor de originele variant, zie ik niet in waarom ik niet voortaan voor deze Vegan keuze zal gaan. Beter voor de natuur en daarmee ook beter voor mezelf.

Samenvatting

Product: Huidverzorgingsolie 100% natuurlijk
Merk: Bio-Oil
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen
Prijs: 13,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*