5 juli

Cabau Lifestyle

Beauty, Review, Sporten , , , , , , , , , ,

Cabau Lifestyle - zweetband & collagen booster

Enige tijd geleden heeft Yolanthe Cabau haar lifestyle platform Cabau Lifestyle gelanceerd. Hiermee wil zij vrouwen inspireren om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Zoals jullie weten ben ik bezig met sporten omdat ik graag lekker in mijn vel wil zitten (en slank wil blijven) en dat ik een grote interesse heb in uiterlijke verzorging hoef ik niet meer uit te leggen denk ik. Mijn interesse in Cabau Lifestyle was dan ook snel gewekt.

Op de website worden diverse producten aangeboden, van kleding tot voeding en voedingssupplementen. De sportkleding vind ik niet zo interessant, maar ik was wel geïnteresseerd in de voedingssupplementen en een sport accessoire. Ik gebruik al Slimming Powder als voedingssupplement van MKBM. Deze lijkt in mijn ogen op de Fatburner van Cabau Lifestyle. Maar de Collagen Booster zag er veel belovend uit, dus die heb ik besteld. Bij de accessoires zag ik een zweetband voor je buik staan om extra centimeters te verliezen. Dat wil ik wel dus ook die heb ik besteld. 
 

Collagen Booster

​​​​Een schepje hydratatie, structuur, stevigheid en volume om stralend lekker in je vel te zitten, van haar tot teen. Jij als powervrouw weet dat echte schoonheid van binnen naar buiten straalt. Daarom heeft Cabau Lifestyle de Collageen Booster ontwikkeld. Door de combinatie van ingrediënten zoals hyaluronan, vitamine C en probiotica, kan dit de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren. It is time to shine and bloom!

Collagen Booster zou dus moeten zorgen voor meer stevigheid in je huid, sterkere nagels en sterker haar. Het is bedoeld om de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren, wat weer tot gevolg heeft dat ook fijne lijntjes minder worden.

De smaak van de Collagen Booster is zoet (ik had de smaak Pineberry), maar ik houd daar wel van. Ik ben elke dag bij mijn lunch een groot glas Collagen Booster gaan drinken. Dit doe ik bij mijn lunch omdat ik ’s ochtens al Slimming Powder gebruik en ik niet twee grote glazen met supplementen achter elkaar wil drinken. 

Werkt het?

Ja! Wat ik vooral merk is dat mijn nagels sterker zijn geworden. Ik heb ineens weer lange nagels. Of fijne lijntjes minder zijn geworden weet ik niet goed, maar als het bij mijn nagels werkt zal het op den duur toch wel in mijn hele lijf gaan werken? Ik blijf Collagen Booster in ieder geval gebruiken en heb inmiddels mijn tweede pot besteld (de smaak Apple Orange dit keer, ook lekker!). 

Een pot Collagen Booster kost: €32,95

Zweetband buik

Wij, powervrouwen, zijn niet vies van een potje zweten. Met de zweetband, ook wel afslankband en Hot Belt genoemd, kunnen we plaatselijk extra gaan zweten. Dit komt door de corrigerende druk op de buikomgeving en de duurzame stof neopreen die niet ademt.

De voordelen van plaatselijk zweten?

  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen.
  • Het resulterende vochtverlies komt ten goede aan een strakkere buik en middel.
  • Het ondersteunende effect op vochtafvoer helpt ook om cellulite (wat veroorzaakt wordt door het vasthouden van vocht) aan te pakken.
  • Versnelde bloedcirculatie en stijging van lichaamstemperatuur draagt bij aan het verminderen van spiervermoeidheid en blessures.

Draag het tijdens je workout, op je werk of in je vrije tijd. Ontdek in onze workout app welke fantastische oefeningen met de zweetband je samen met Yolanthe kunt doen. Je verstelt deze stoere roze zweetband van 97 cm makkelijk met klittenband. Na de zweetsessie kun je de zweetband makkelijk zelf wassen. We got this!

​​​​​​De zweetband draag ik tijdens mijn krachttraining thuis. Ik heb hem ook een paar keer omgedaan met hardlopen, maar dat vind ik met het warme weer niet heel prettig en ik krijg het dan snel benauwd.

Het omdoen gaat door het klittenband best wel makkelijk, maar ik heb naar mate ik langer train soms het gevoel dat hij losser gaat zitten. 

Ik heb geen last van de band als ik deze draag en hij zit best wel prettig. Het voelt een beetje alsof mijn rug extra wordt ondersteund. 

Werkt het?

Dat vind ik lastig te zeggen want ik ben vergeten om bij de start mijn buikomvang te meten. Maar ik merk wel dat ik veel meer zweet rondom mijn buik. Hoe zwaar ik ook krachttraining doe, ik zweette daar nauwelijks en nu dus wel! Dus wie weet. 

De zweetband kost €14,95

Conclusie

De producten van Cabau Lifestyle die ik heb getest (Collagen Booster en de Zweetband), zijn gemakkelijk in gebruik en doen wat ze beloven. Want: mijn nagels zijn sterker geworden door de booster en ik zweet inderdaad meer op mijn buik. Dit maakt me nieuwsgierig naar de andere producten van Cabau Lifestyle dus ik ga zeker nog eens een bestelling plaatsen. Goed bezig Yolanthe!

Samenvatting

​​​​​Product: Collagen Booster & Zweetband Buik
Merk: Cabau Lifestyle
Verkrijgbaar: Cabau webshop
Prijs: €32,95  & € 14,95
Cijfer: 9​

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*