1 juli

Mijn Sportdagboek nr. 163

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Een nieuwe week, een nieuw sportdagboek! Ik deel weer wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Maandag 21 juni 2021

Maandag was besloot ik om krachttraining te doen, in plaats van hardlopen zoals ik normaal doe. Ik deed:

Dinsdag 22 juni 2021

Dinsdag heb ik alsnog hardgelopen. Ik liep 6km met een snelheid van 6:03 min/km. Omdat ik meer krachttraining moet doen, deed ik na dit rondje hardlopen nog de 10 minuten full body training van de Cabau Lifestyle app.

Woensdag 23 juni 2021

Woensdag heb ik met Iros in de bak getraind. Dat doe ik niet vaak meer, maar het was voor een keer wel weer fijn en een goede training. Voor ons beiden haha. Daarna heb ik weer de 10 minuten full body training de Cabau Lifestyle app gedaan. ’s Avonds heb ik met mijn vriendin Karlijn nog even een balletje overgeslagen. In totaal hebben we ongeveer een uurtje getennist.

Donderdag 24 juni 2021

Donderdag was het weer tijd voor krachttraining. Het was laat, dus ik had geen zin om te hoelahoepelen. De oefeningen die ik wel deed zijn:

Vrijdag 25 juni 2021

Vrijdag gingen we een weekendje weg naar Drenthe. Dus ik heb niet gesport.

Zaterdag 26 juni 2021

Zaterdag was ik nog steeds een weekendje weg en heb ik niet gesport. Wel veel gewandeld door de dierentuin Wildlands Emmen.

Zondag 27 juni 2021

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek. Ik heb mijn krachttraining frequentie iets opgeschroefd, maar door het weekendje weg toch drie dagen niet gesport. Maar het was toch een goede week vind ik.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*