20 april

Een mooie herinnering aan een geweldige reis met fotoalbum.nl

Lifestyle, Review , , , , , , , , ,

Voor Liz en Fay heb ik allebei een fotoboek gemaakt van hun eerste jaar. Nog steeds maak ik veel foto’s van ze, waar ik zeker nog wat mee moet gaan doen. Van veel van onze vakantie’s en reizen heb ik al mooie fotoboeken en vakantievlogs gemaakt. Voor mij is dat het vastleggen van mooie herinneringen en ze weer opnieuw beleven. Tijdens het maken van een fotoboek of een vlog, zit ik met mijn hoofd weer helemaal bij het moment.

Geluksvogel als ik ben, kreeg ik van fotoalbum.nl het aanbod om een A4 fotoalbum met een harde cover te maken. Een aanbod dat ik zeker niet kon afslaan en ik hoefde ook niet lang na te denken waar ik een fotoalbum van wilde maken. Deze stond namelijk al bovenaan mijn lijstje, het werd een fotoalbum van onze reis naar Disneyland Parijs.

Fotoalbum.nl

Op de website van fotoalbum.nl kun je heel gemakkelijk en naar je eigen smaak een mooi fotoalbum maken. Op de website vind je het ontwerpprogramma waarmee je op elk apparaat online een fotoalbum kunt maken. Je hoeft dus niets te downloaden.

Er is veel keuze uit formaten en afwerkingen, zo kan je kiezen uit een ringband, softcover of hardcover afwerking met foto om je fotoalbum nog persoonlijker te maken.

voorkant fotoalbum

En weet je wat ik ook erg handig vond? Als je een account maakt, kun je je project opslaan en er een paar dagen later weer mee verder gaan. Ik was na een dag al een heel eind gekomen met mijn album, maar ik heb een paar dagen later toch steeds weer iets aangepast. De puntjes op de ‘i’ zeg maar. Dat kon gelukkig.

Je kan er in het programma voor kiezen om je album automatisch te laten vullen, of zelf de indeling bepalen. Ik heb voor dat laatste gekozen. Dit gaf mij de vrijheid om om sommige pagina’s met een volledige foto te vullen en andere pagina’s juist weer met meerdere foto’s.

Een album heeft standaard 24 pagina’s, dat vind ik wel wat weinig. Ik heb dan ook aardig wat pagina’s toe moeten voegen. Dat kan gelukkig tot 200 pagina’s.

Als je helemaal klaar bent voeg je je album toe aan het winkelwagentje en reken je af. Net zoals bij iedere webshop. En dan is het wachten: wanneer komt je pareltje in huis? Nou dat is best wel snel kan ik je vertellen! Ik had al binnen 2 werkdagen mijn mooie fotoalbum in huis.

Afwerking fotoalbum

De afwerking van het album is top. De foto’s zijn haarscherp geprint en de pagina’s zijn van goede kwaliteit. Maar het begint al bij de omslag: ik heb ervoor gekozen om een foto op de omslag te doen. Zowel aan de voor als aan de achterkant. Ook deze zijn zeer scherp geprint dus het album is zo al een plaatje om te zien.

Conclusie

Ik ben heel erg blij met dit mooie fotoalbum vol herinneringen aan onze reis naar Disneyland Parijs. Het album is een pareltje en we beleven de reis helemaal opnieuw elke keer als we door het album bladeren. Wat zijn we er blij mee. Ik kan het iedereen aanraden om bij fotoalbum.nl een fotoboek te maken. Je hebt al een exemplaar in A4 formaat met hard cover vanaf € 25,00

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*