EOTD Ocean eyes

Categories Beautyglow

Natuurlijk is dit geen look die ik zou dragen als ik naar mijn werk ga. Maar soms is het leuk om met make-up te experimenteren! En deze look zou bijvoorbeeld wel heel goed kunnen met carnaval als je verkleed bent als zeemeermin!

 

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Als eerste oogschaduwbasis van Urban Decay.

 

88 palette

Daarna heb ik mijn Zoeva pallette gebruikt. Ik heb een kruisje gezet in de kleuren die ik gebruikt heb.

 

Bourjois Liner Glitter Fizz

Daarna heb ik eyeliner aangebracht. Hiervoor heb ik mijn eyeliner van Bourjois gebruikt.

Bourjois Regard Paillette blauw

Onder mijn onderste wimperrand heb ik met blauw oogpotlood van Bourjois een lijntje getrokken.

Etos Pink RIbbon mascara

De mascara die ik draag is de Pink Ribbon mascara van Etos.

 

Eindresultaat

En dit is het eindresultaat!

Close-up Ooglook

Ik vind de look zelf echt super gaaf geworden! De kleuren passen mooi bij elkaar! Ik ga vaker dit soort extreme ooglooks proberen! Wat vinden jullie ervan?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

11 thoughts on “EOTD Ocean eyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*