7 april

FOTD basic spring

Beautyglow , , , , , , , , , , ,

Ik draag het liefste bruine oogschaduw. Dit is een beetje mijn signature look geworden. Nu lijkt dat misschien saai, maar er zijn zo veel bruintinten dat je er eindeloos me kan variëren. Dat doe ik dan ook graag. Zoals bij deze lente look. Ik heb hier een bruintint gecombineerd met een champagne kleur. Staat best mooi al zeg ik het zelf.

Producten

Voor deze lentelook heb ik de volgende producten gebruikt.

Oriflame perfect fusion foundation Ivory

Als eerste een egale basis. Hiervoor heb ik de foundation van Oriflame gebruikt in de kleur Ivory.

 

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

Omdat ik met mijn vette huid snel glim, moet ik altijd mijn foundation afpoederen. Hiervoor gebruik ik Miss Sporty So matte perfect stay.

 

Essence matte bronzer brunettes

Tijd om te shapen, ik gebruik mijn bronzer van Essence.

 

Chanel 68 Rose Écrin blush

Als blush draag ik Chel Rose Écrin.

 

Mac Soft and Gentle

Een look heeft altijd highlighter nodig vind ik. Daarom heb ik als highlighter Mac Soft and Gentle aangebracht.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

De hoogste tijd om te beginnen met de ooglook. Omdat de champagne kleurige oogschaduw die ik ga gebruiken best wel glanzend is, kan een glanzende oogschaduwbasis hierbij ook geen kwaad. Ik gebruik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion in de kleur Sin.

 

INGLOT oogschaduw

Als eerste heb ik mijn INGLOT freedom palette met vier kleuren oogschaduw erbij gepakt. Ik heb de donker bruine kleur oogschaduw aangebracht in mijn crease en in mijn buitenste ooghoek. Ook heb ik deze kleur onder mijn oog aangebracht.

 

Chanel 85 Sillage

Daarna was het tijd voor de champagne kleurige oogschaduw. Deze heb ik aangebracht op mijn bewegende ooglid. Ook over de donkere kleur in mijn buitenste ooghoek heen, zodat ze mooi met elkaar vermengen.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Chanel volume de Chanel waterproof

De mascara die ik draag is Chanel volume de Chanel.

 

Benefit Speed brow

Tot slot natuurlijk wenkbrauwgel voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruik Speed Brow van Benefit.

 

Close-up ooglook

Ter verduidelijking hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

Chanel Allegorie

Tot slot het laatste product: lipgloss! Ik koos voor een lichte, bijna doorzichtige kleur. Namelijk Chanel Allegorie.

 

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden. Ik vind het zelf een fijn draagbaar resultaat geworden.

Deze look kun je eigenlijk de hele lente wel door dragen. Ik hoop dat jullie inspiratie hebben opgedaan.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*