26 maart

Odorex Ultra Protect Cleargel

Review , , , , , , , ,

Zweten doen we allemaal en de ene persoon zweet meer dan de ander. Ikzelf behoor helaas tot de categorie mensen die meer transpireren dan normaal. There, I said it. Ik vind het echt verschrikkelijk en houd er dan ook altijd goed rekening mee. Eens in de week gebruik ik Odorex Extra Dry lotion onder mijn oksels. Dit onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Als jullie hier een keer een review over willen lezen, laat het me dan maar weten. Ik gebruik dit product al zo ontzettend lang dat ik kan zeggen dat het echt werkt.

 

Maar goed, terug naar de deodorant. Toen ik nog opgemaakt filmpjes maakte zagen jullie elke maand wel een of twee bussen Odorex Onzichtbaar puur voorbij komen. Dit is namelijk voor mij de enige deodorant die ik echt goed vind werken. Daarnaast laat hij geen witte strepen achter, dat vind ik ook wel zo fijn.

 

Odorex Ultra Protect Cleargel

Maar voor de Rechts Odorex test moest ik een nieuwe deodorant gaan proberen. Namelijk de Odorex Ultra Protect Cleargel. Anders dan de normale deodorant die ik gebruik is dit dus een gel deo die ik onder mijn oksels moet smeren. Ik zag al direct natte vlekken in mijn shirt voor me. Maar ik ben de moeilijkste niet en voor mijn lieve volgers heb ik alles over. Dus ik besloot toch deze deodorant te gaan gebruiken.

#rechtsodorex

De regels van de rechts odorex test zijn als volgt: een week lang gebruik je onder je rechter oksel de Odorex Ultra Protect Cleargel. Onder je andere oksel gebruik je gewoon je normale deodorant. In mijn geval is het dus niet echt een rechts Odorex test, aangezien mijn normale deodorant ook van Odorex is.

 

Ook besloot ik dat ik de test langer dan een week wilde doen. Ik vind een week namelijk wat kort, dus ik besloot drie weken aan te houden. Dan kan ik meteen zien hoe lang deze Odorex Ultra Protect Cleargel nu eigenlijk mee gaat. Heb ik minder deodorant nodig dan ik normaal gebruik?

 

De test

Laten we bij het begin beginnen: de verpakking. Odorex Ultra Protect Cleargel zit verpakt in een wit doosje waar op de voorkant duidelijk op vermeld staat om wel product het gaat. Het blauw groene logo van Odorex valt lekker op waardoor je direct weet welk merk je te pakken hebt.

Als je de verpakking opent vind je het product. De Cleargel ziet er zo eigenlijk uit als een deodorant stick. Op de voorkant staat weer het logo en het soort product vermeld en op de achterkant staat hoe je het product moet gebruiken.

 

Aan de onderkant van de stick (zo noem ik de verpakking maar even) zit een draaidop. Hieraan moet je draaien om het de gel uit de verpakking te krijgen. Deze komt dan door de kleine gaatjes aan de bovenkant naar boven.

De gel ruikt heel fris en zelfs een beetje alcohol achtig vind ik. De gel is ook transparant van kleur. Hierdoor krijg je volgens Odorex geen witte strepen in je kleding.

 

Het aanbrengen van de gel gaat heel gemakkelijk. Gewoon even met de “stick” onder je oksel wrijven en je brengt de gel aan. In het begin wachtte ik even met mezelf aankleden. Ik was bang voor natte vlekken. Maar een paar dagen later (en de nodige haast in de ochtend) trok ik gewoon direct mijn shirt aan. Niks geen natte vlek te zien.

 

Dan nu het resultaat: blijft mijn rechter oksel echt de hele dag okselfris en misschien wel frisser dan mijn linkeroksel? Fris ruikt mijn oksel nog zeker, maar ik weet niet of ik hem frisser vind dan mijn linker oksel. In het begin had ik dat gevoel wel, maar dit effect verdween na een tijdje.

 

Wel heb ik het idee dat de Cleargel een soort laagje op mijn oksel legt waardoor de eventuele transpiratiegeur er langer over doet om hier doorheen te komen. Nu ik de cleargel ook drie weken heb gebruikt ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik hem vooral fijn vind voordat ik ga sporten.

 

Helaas moet ik nog wel mijn Odorex Extra Dry lotion blijven gebruiken. Tja, dat heb je blijkbaar nu eenmaal als je veel transpireert.

 

Conclusie

Ik vind Odorex Ultra Protect Cleargel een fijn product. Het geeft mijn oksel een frisse geur en dit blijft ook de hele dag wel hangen. Het laagje wat de gel op je oksel legt vind ik vooral fijn voordat ik ga sporten. Dan zweet je sowieso al meer dan normaal.

Voor iemand die net als ik sowieso al meer transpireert dan gemiddeld is alleen deze cleargel niet voldoende. Dan zou ik aanraden om de Extra Dry Lotion ernaast te blijven gebruiken.

 

Samenvatting

Product: Ultra Protect Cleargel
Merk: Odorex
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 5,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*