22 september

FOTD Dior, MAC, Lancome, Miss Sporty, Chanel,

Beautyglow , , , , , , , ,

Deze FOTD is een combinatie van luxe en budgetproof producten. De producten zijn allemaal fijn in gebruik en ze laten zich ook mooi met elkaar combineren. Ik koos voor een oogschaduwlook met blauwe oogschaduw omdat ik een blauw jurkje droeg. Soms vind ik het leuk om mijn oogschaduw op mijn kleding af te stemmen.

 

Producten

Voor deze FOTD heb ik de volgende producten gebruikt.

Miss Sporty Mission Correction foundation

Als eerste een egale basis: dus foundation. Ik gebruikte Miss Sporty Mission Correction foundation. Deze foundation is foundation, concealer en highlighter in een en daardoor de ideale combinatie als je huid er een beetje vaal uitziet.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

Daarna was het tijd voor oogschaduwbasis. Ik gebruikte Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin.

 

Dior Twilight palette

Dior Twilight

Dit kleine palette van Dior heb ik al te lang niet gebruikt. Dat is jammer want de kleuren zijn goed gepigmenteerd. Voor deze look heb ik in mijn binnenste ooghoek de zilveren kleur aangebracht. Daarna heb ik daar overheen de lichtblauwe kleur aangebracht. Daarnaast heb ik de donker grijze aangebracht en tot slot in mijn buitenste ooghoek, crease en onder mijn oog de donker blauwe kleur. Ik heb de zwarte kleur niet gebruikt.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Rimmel Wake me up mascara

De mascara die ik draag is Rimmel Wake me up. Deze mascara bevat vitamines en komkommerextract. Het is een fijne mascara die mijn wimpers mooi verlengd.

 

Close-up ooglook

Even een close-up van mijn ooglook tussendoor.

Vervolg producten

Dit zijn de andere producten die ik heb gebruikt.

 

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Om mijn gezicht te shapen gebruik ik deze super bronzer van Miss Sporty. Hij is matt en geurloos en dat maakt hem echt perfect.

 

Chanel Tweet pink

Als blush heb ik Chanel tweet pink gebruikt.

 

MAC Soft and Gentle

MAC Soft and Gentle

De highlighter die ik heb gebruikt is deze super mooie MAC soft and gentle. Die is echt prachtig!

 

Lancome Juicy Tubes Strawberry

Lancome Juicy Tubes Strawberry

Op mijn lippen draag ik Lancome Juicy Tubes in de kleur Strawberry. Deze Juicy Tube is ook heerlijk zoet!

 

Close-up lippen

Lancome Juicy Tube

Een close-up van mijn lippen

 

De volledige look

En dit is dan hoe de volledige FOTD eruit ziet.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Laat het even weten bij de comments! 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*