12 juli

FOTD natural look

Beauty, Make-up , , , , , , , ,

Op zaterdag 25 juni besloot ik weer eens een mooie, neutrale look te maken. Achteraf maar goed ook want ik werd die dag verrast met een babyshower en moest dus veel op de foto! Haha. 🙂 Vandaag laat ik jullie mijn look van die dag zien.

 

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

Urban Decay Eyeshadow primer potion Anti Aging

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste breng ik oogschaduwbasis aan. Ik gebruik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Aging. Deze is qua kleur hetzelfde als de original. Alleen de verpakking is donker paars en er zitten anti aging bestanddelen in verwerkt.

 

Chanel Entrelacs

Tijd om het prachtige Entrelacs palette te gaan gebruiken.

 

Als eerste breng ik de witte kleur aan onder mijn wenkbrauw. Daarna gebruik ik de licht bruine kleur die ernaast zit en deze breng ik aan in mijn crease. Met draaiende bewegingen breng ik daar overheen de donkerbruine kleur aan en zet ik mijn crease nog wat extra aan.

 

Daarna gebruik ik de champagne achtige kleur die helemaal rechts in het palette zit. Deze breng ik aan over mijn volledige ooglid. Tot slot gebruik ik de zwarte kleur. Deze zet ik lichtjes aan in mijn crease. Tot slot breng ik nog wat donkerbruine oogschaduw aan onder mijn onderste wimperrand.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Chanel volume de Chanel waterproof

De mascara die ik draag is Chanel volume de Chanel.

Benefit Speed brow

Daarna natuurlijk wenkbrauwgel voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruik Speed Brow van Benefit.

 

Close-up ooglook

Tijd voor een tussentijdse close-up van mijn ogen!

Zoals je ziet is er een wimpertje uitgevallen. haha! Dat had ik helemaal niet door! Ik zag het pas op de foto’s.

 

Overige producten

Dit zijn de overige producten die ik voor deze look heb gebruikt.

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Om mijn gezicht te shapen gebruik ik deze super bronzer van Miss Sporty.

 

Dior Nude Shimmer

Als blush draag ik Dior nude shimmer. Deze is nog steeds zo mooi!

 

MAC Soft and Gentle

Als highlighter draag ik de prachtige MAC Soft and Gentle.

 

Dior Jelly lip pen

Bij roze blush horen roze lippen, dus ik draag mijn Dior Jelly lip pen.

 

De uiteindelijke look

En dit is hoe de uiteindelijke look eruit ziet. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken!

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*