26 juli

Dutchess – het nieuwe scheren

Review , , , , , , , , ,

Kennen jullie Dutchess al? Ook wel The Ladies Shave Club genoemd. Dit is een nieuw scheermesjesmerk speciaal voor vrouwen. Wat dit merk zo speciaal maakt is het feit dat je een soort abonnement op scheermesjes kunt aanschaffen. Maar dan voor vrouwen uiteraard.

Met Dutchess ontvang je per één, twee of drie maanden onze scheermesjes van de hoogste kwaliteit op je deurmat. Jij kiest het programma dat het beste bij jou past. De eerste keer ontvang je het Dutchess Startpakket met vier mesjes, de ergonomische houder en onze eigen bodylotion. Daarna ontvang je de vervolgverzendingen van vier mesjes wanneer jij wilt. Bezorging gaat gemakkelijk door de brievenbus, zodat jij nooit op het moment dat het er echt toe doet met lege handen staat. Niet meer doorgaan met mesjes die eigenlijk al te bot zijn. Opzeggen of de bezorgfrequentie aanpassen kan altijd! Je zit dus nergens aan vast.

Ik weet niet hoe het met jullie zit. Maar ik kom er altijd net te laat achter dat mijn scheermesje aan vervanging toe is. Dus dan moet ik een nieuw scheermesje gaan kopen en dat vergeet ik dan ook nog eens vaak! Met Dutchess ben je van dat probleem af omdat je de mesjes thuis gestuurd krijgt. Ideaal.

Het werkt als volgt:

1. Kies je programma

Kies het programma dat het beste bij jou past. Je kan kiezen om de vier mesjes per 1, 2 of 3 maanden naar jou te laten versturen. Elke verzending kost 12 euro.

2. Ontvang je starterspakket

Je ontvangt de eerste keer het Dutchess Startpakket, met daarin zonder extra kosten de ergonomische houder en onze eigen bodylotion. Daarna komen de vervolgverzendingen vanzelf. De eerste betaling gaat via iDEAL, en voor de vervolgverzendingen wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Dat is wel zo makkelijk.

3. Jij bepaalt!

Verander hoe vaak jij je mesjes toegestuurd krijgt wanneer je maar wilt. Ook pauzeren of helemaal stopzetten is zo gepiept. Volledig kosteloos.

De test

Ik mocht Dutchess testen en ontving het starterspakket. Inderdaad, dit past prima door de brievenbus dus deel een van de test is al geslaagd. In mijn pakketje zat een houder, vier mesjes en een bodylotion. Scheergel zit er niet bij, want het mesje is voorzien van een Vitamine E en Aloë Vera strip. De mesjes zijn vijfbladig en voorzien van speciaal gevormde haarscherpe mesjes van Zweeds staal voor een zo zacht mogelijke huid. De kleur van de houder is paars met wit en de mesjes zitten per stuk in verpakt in een paars hoesje. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

De houder is dun en ligt makkelijk in de hand. Het bevestigen van het mesje gaat heel gemakkelijk. Je klikt de houder in een simpele beweging vast. Nu is het slechts een kwestie van het mesje vochtig maken en je kunt beginnen met scheren.

Het scheren gaat heel soepel. Door de strip van Vitamine E en Aloe Vera glijd het mesje gemakkelijk over de huid. In een beweging zijn de meeste haartjes al weg en voelt de huid glad en zacht aan. Je doet best lang met de mesjes, ik gebruik nu zo’n drie weken hetzelfde mesje en hij is nog niet bot. Ik scheer overigens alleen mijn oksels en bikinilijn hiermee. Mijn benen epileer ik altijd.

De bodylotion is zacht en voelt fijn met aanbrengen. Ik merk dat vooral de huid van mijn bikinilijn zacht wordt als ik na het scheren deze bodylotion gebruik. Ik heb minder irritaties.

 

Conclusie

Zeker nu het heerlijk zomer is in Nederland, is Dutchess ideaal. Iedereen wil er nu toch glad en verzorgd bij lopen zonder al te veel gedoe en zonder mis te grijpen naar een goed scheermesje? Ik kan Dutchess iedereen aanraden, zeker ook vanwege de prijs.

 

Samenvatting

Product: Scheermesjes
Merk: Dutchess
Verkrijgbaar: www.dutchess.nl
Prijs: 12 euro per maand
Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*