25 mei

Frisse voeten en droge oksels met Salt of the Earth

Review, Beauty , , , , , , ,

Salt of the Earth natural foot deodorant en Natural deodorant cyrstal

Eindelijk is het warme weer daar. Wat hebben we daar naar verlangd. Het is weer tijd voor shirts met korte mouwen en rondlopen op sneakers of slippertjes. Natuurlijk wil je dan wel fris voor de dag komen. Gelukkig is daar Salt of the Earth. Zij hebben namelijk twee nieuwe producten: een Natural Foot Deodorant voor frisse voeten en een plastic vrije Natural deodorant Crystal. Tijd om jullie hier meer over te vertellen.

Salt of the Earth – Natural foot deodorant

Het merk Salt of the Earth kennen we natuurlijk allemaal al van hun natuurlijke deodorants zonder aluminium en andere schadelijke stoffen. Ik ben er fan van. Maar de Natural foot deodorant kende ik nog niet. Deze is speciaal voor je voeten.

We kennen het allemaal vast wel: in de zomer of tijdens het sporten draag je sneakers of sportschoenen. En na een dag lopen op je sneakers, ruiken deze niet meer zo fris. Om maar niet te spreken van je sportschoenen na een flinke sportsessie. Met de Natural Foot Deodorant Spray is dat voorbij. Deze uniseks Natural Foot Deodorant Spray bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder kalmerende aloë vera en doordrenkt met een verkwikkende geur van pepermunt en theeboom.

Het werkt heel eenvoudig. Je sprayt de deodorant op je voeten en masseert deze in. Vervolgens trek je je schoenen aan en doe je wat je altijd al deed: wandelen, sporten, je noemt het maar op. Als je aan het einde van de dag je schoenen weer uittrekt, ruiken ze nog heerlijk fris.

Mijn ervaring

Dat wilde ik natuurlijk uittesten. Zoals jullie weten sport ik veel. En na een hele dag tenniscompetitie zijn mijn tennisschoenen meestal niet het meest frisse om te ruiken. Ik was benieuwd of deze deodorant daar verandering in kan brengen.

Als ik de deodorant op mijn voeten spray, ruik ik direct de frisse pepermunt geur. Dat ruikt erg lekker. Zo mogen mijn schoenen altijd wel ruiken! En na een hele dag sneakers te hebben gedragen ruiken mijn schoenen nog steeds heerlijk fris.

Zelfs na een sportsessie heb ik nog fris ruikende voeten en schoenen. Ik ben blij. Ook de voetdeodorant van Salt of the Earth doet wat hij belooft. Salt of the Earth Natural foot deodorant kost €8,49.

Salt of the Earth – Natural deodorant crystal

De deodorant crystal van Salt of the Earth ken ik al een tijdje. Deze heb ik namelijk altijd in mijn toilettas zitten als ik op reis ga en je doet er super lang mee. Maar de variant die ik eerst gebruikte zat verpakt in plastic. Deze nieuwe variant is plastic vrij.

Deze kleine Natural deodorant Crystal is dus hetzelfde als haar grote zus, maar dan in een kartonnen doos in plaats van een plastic doosje. Ideaal voor mensen die plastic verpakkingen willen vermijden! Het natuurlijke kristal wordt geleverd in een gemakkelijk te hanteren vorm, je haalt het gewoon uit de doos om te gebruiken. En dat werkt als volgt: je maakt het kristal vochtig onder de kraan en haalt het vervolgens over je oksel. Vervolgens maak je het opnieuw nat en doe je je andere oksel. Makkelijk toch? Laat het kristal wel even drogen voordat je hem weer in het doosje doet.

Deze deodorant kristal werkt door een onzichtbare laag mineraal zout op de huid achter te laten die de groei van geurveroorzakende bacteriën remt.

Mijn ervaring

In vergelijking met het deodorant kristal dat ik al gebruikte op vakantie, is deze Natural deodorant Crystal echt mini. Toch vind ik hem fijn in gebruik want het kristal ligt gemakkelijk in de hand en is door het kleine, handzame formaat nog makkelijker om mee te nemen in mijn toilettas. Mijn oksels blijven met het gebruik van dit kristal goed droog en fris. Daar houd ik van. De Salt of the Earth Natural deodorant Cyrstal kost €5,95.

Conclusie

Ook deze producten van Salt of the Earth doen weer wat zij beloven. Sterker nog: ik durf mijn tennisschoenen weer uit te trekken op een vol terras ;-). Het zijn fijne producten die goed zijn voor de natuurlijk en makkelijk in gebruik. Ook de prijs vind ik erg vriendelijk en ik raad ze dan ook aan.

Samenvatting

Product: Natural foot deodorant en Natural deodorant Crystal
Merk: Salt of the Earth
Verkrijgbaar: webshop Salt of the Earth o.a.
Prijs: Foot deodorant: €8,49 Deodorant crystal: €5,95
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*