29 mei

Natuurlijk stralend en ultiem beschermd de zon tegemoet met SKOON Sundefense facecream SPF30

Review , , , , , , , , , ,

SKOON Sundefense SPF30 facecream

Genieten jullie ook zo van het zonnige weer? Ik wel! Hier krijg ik dus echt geen genoeg van en ik ben het liefste de hele dag buiten in de zon. Uiteraard wel met zonbescherming. Ik ga de deur niet uit zonder een SPF op mijn gezicht. Dus toen ik de nieuwe SKOON Sundefense facecream SPF30 mocht testen, zei ik uiteraard ja!

SKOON Sundefense faceream SPF30

SKOON Sundefense Facecream SPF30 is een gecertificeerd natuurlijke zonbescherming met minerale uv-filter. Een prachtige toevoeging op de complete gezichtsreinigings- en verzorgingslijn van SKOON met cleansing bars en een dag- en nachtcrème voor de gevoelige en normale tot vettige huid. 

Het filter, in de vorm van heldere zinkoxide zonder nano-deeltjes, is een breedspectrum filter dat beschermt tegen zowel UV-B- als UV-A-straling. Daarnaast is de crème 100% vegan, dierproefvrij, en vrij van plastic en aluminium. De SKOON Sundefense Facecream SPF30 is gecertificeerd natuurlijk en bevat het COSMOS Natural-keurmerk. 

Mijn ervaring

Net zoals de dag- en nachtcrème van SKOON zit de Sundefense verpakt in een glazen pot met aluminium deksel. Door het etiket zie je om welk product het gaat: deze heeft namelijk een geel etiket, net zoals de kleur van de zon.

De Sundefense is wit van kleur en de textuur is vloeibaar, maar ook licht stevig. Ik weet niet goed hoe ik het anders moet omschrijven. Maar fel wit is het wel.

Tijdens het aanbrengen op mijn gezicht, zie ik duidelijk een witte waas. Ondanks dat SKOON aangaf dat er geen witte waas zou achterblijven. Ik zie deze wel. Maar na uitgebreid en lang smeren, verdwijnt de waas. Maar in mijn haargrens blijf ik wel een witte rand zien. Dat vind ik jammer.

De Sundefense voelt wel prettig aan op mijn huid en ik voel me goed beschermd. Ik heb de Sundefense meerdere malen bij felle zonneschijn gebruikt, en ik ben niet verbrand. Dus ik ben wel goed beschermd hiermee. De Sundefense is niet heel goedkoop, €24,95. Maar voor een natuurlijke zonbescherming is dit een redelijke prijs.

Conclusie

De SOON Sundefense SPF30 beschermd mijn huid goed tegen de zon. Ik krijg er geen onzuiverheden van en ik ben niet verbrand. Wel blijft er een witte waas achter en dat vind ik jammer.

Samenvatting

Product: Sundefense SPF30 facecream
Merk: SKOON
Verkrijgbaar: o.a. via SKOON webshop
Prijs: €24,95
Cijfer: 7

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*