26 februari

KAYA Sieraden gepersonaliseerde armband | Winactie

Winactie, Fashion , , , , , , , , , , , ,

Go Daisy, it’s your birthday! Ja, ja, het is vandaag 26 februari en dat is mijn verjaardag. Lang zal ik leven ;-). Volgende week vier ik mijn verjaardag samen met de verjaardag van mijn man, want dat mag eindelijk weer. Maar vandaag houden we het klein met het gezin en mijn familie.

Als je jarig bent, krijg je (meestal) cadeaus. De leukste cadeaus om te krijgen blijven toch wel sieraden. Ze leuken je outfit zo gaaf op en je kan jezelf er een hele andere look mee geven. Het assortiment van KAYA Sieraden is groot: van oorbellen, een vriendschap armband, tot een coin naamketting. En hoe leuk is het dat zij wederom samen met mij een nieuwe winactie wilden organiseren.

Van KAYA Sieraden ontving ik deze mooie schakelarmband met gravure. Ik koos dit keer voor een gouden exemplaar. Dat leek me wel leuk voor de afwisseling.

Deze prachtige zware armband is volledig naar wens te graveren met een naam, datum of coordinaten. Een ‘niet te missen’ armband met naam om je pols met persoonlijke touch.

Ik heb gekozen voor een stoer lettertype en voor de namen van mijn dochters: Liz & Fay.

Winactie

Gouden gegraveerde schakelarmband op roze clutch

Als je jarig bent, moet je wel trakteren natuurlijk. Daarom verloot ik onder een van jullie, mijn trouwe volgers, een exemplaar van deze armband. Zie jij jezelf al lopen met zo’n mooie armband. Let dan op. Om te winnen vragen KAYA en ik het volgende:

 • Volg @kayasieraden op Instagram
 • Volg mij (@daisybeautyglow) op Instagram (Volg je mij al? Like & save dan mijn laatste post)
 • Laat in een reactie (bijvoorbeeld een felicitatie 😉 )onderaan dit artikel weten dat je meedoet.
Gouden gegraveerde schakelarmband.

Op 4 maart kies ik de winnaar en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht. 🙂 Veel succes!

Reacties

 • Heel hartelijk gefeliciteerd Daisy! Je ziet er heel jarig uit in je mooie jurk en met je mooie clutch en armband.
  Die wil ik ook wel winnen.
  Maak er een geweldig fijne dag van met je familie en andere dierbaren!

 • Gefeliciteerd Daisy!
  Ik kijk al heel erg lang regelmatig even op je blog, maar volgde je nog niet op instagram. Dit ben ik uiteraard gelijk gaan doen. Ik hoop dat je nog heel veel jaar mooie content mag maken online en vooral nog vele gezonde en gelukkige jaren gewenst!
  Liefs, Anneloes

 • “Happy birthday to youououou…!” 🎶 Maak er een leuke dag van vandaag, samen met je mooie gezin en volgende week een uitgebreider feestje met je jarige man! ❤️

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*