16 juli

Krijg ik dankzij Eucerin Anti-Pigment een stralende huid?

Review, Beauty , , , , , , , , ,

De zon, de warmte, wat is het heerlijk! Helaas brengt dit ook de kans op pigmentvlekken met zich mee. Ik heb jullie al eerder verteld, dat ik daar vooral op mijn bovenlip (pigmentsnor) last van kan krijgen. Eucerin heeft speciaal voor dit soort problemen een nieuw product aan de Anti-pigment lijn toegevoegd: Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum. En ik mag deze uitproberen.

Eucerin Anti-pigment

De Eucerin Anti-pigment lijn is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van pigmentvlekken zoals zonnevlekken, een zwangerschapsmasker of vlekken door acne. De lijn bevat het nieuwe Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum. De formule van het Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum trekt snel in en maakt dat de huid glad aanvoelt en egaal oogt. Het serum beschikt over een ultralichte textuur, ontwikkeld met Crystal-technologie, is geschikt voor alle huidtypen en kan worden toegevoegd aan iedere huidverzorgingsroutine.

Daarnaast bevat het serum een gepatenteerd ingrediënt: Thiamidol. Dit is het resultaat van 10 jaar onderzoek door Eucerin. Thiamidol is speciaal ontwikkeld om de hyper aanmaak van melanine (wat o.a. zorgt voor pigmentvlekken) tegen te gaan.

Eucerin Anti-pigment routine

Omdat het nu zomer is, en de ‘pigmentsnor’ bij mij weer op de loer ligt, ben ik de uitdaging aan gegaan om de producten van Eucerin te proberen. Dit is een speciale huidverzoringsroutine waarbij ik de producten gebruik van de Anti-pigment lijn van Eucerin. Ik zal ze kort aan jullie toelichten en daarbij ook vertellen hoe ik de producten gebruik.  

Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum

De routine begint voor mij met het reinigen van mijn huid, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Maar dat is logisch. Het eerste product dat ik vervolgens gebruik is het Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum. Hiervan breng ik een druppel aan op mijn handpalm ter grootte van een erwt en dit verdeel ik met mijn handen over mijn huid. Vervolgens masseer ik het serum nog eens extra in mijn huid met mijn rozenkwarts gezichtsroller.

Eigenlijk is het extra in masseren niet nodig, het serum trekt vrij snel in mijn huid. Daarnaast is het serum nagenoeg geurloos, ook dat vind ik wel zo prettig. Want dat verminderd de kans op huidirritaties.

Ik gebruik het serum zowel overdag als ’s avonds voordat ik mijn nachtverzorging aanbreng. Voor beiden moment van de dag vind ik het geschikt. Het Eucerin Anti-Pigment Stralende Huid Serum kost € 36,99.

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30

’s Ochtends is de tweede stap in mijn huidverzorgingsroutine het aanbrengen van een dagverzorging. Het product dat ik daarvoor gebruik is de Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30. Dit is een hydraterende dagcrème die beschermd tegen UVA en UVB straling en ook het ingrediënt Thiamidol bevat.

De dagcrème breng ik aan nadat ik het serum heb gebruikt. De crème zit verpakt in een handige, hygiënische pompflacon. Ik heb voor mijn gezicht voldoende aan een pompje. De textuur van de crème is vrij zacht en ik kan het gemakkelijk over mijn gezicht verdelen.

Ondanks dat Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30 wel beschermingsfactor SPF30 bevat, raadt Eucerin wel aan om op hele zonnige dagen nog een zonbescherming met factor SPF50 op je gezicht aan te brengen. Dat heb ik dus ook braaf gedaan. De Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30 kost € 31,99.

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème

Een huidverzorgingsroutine is natuurlijk niet compleet zonder een nachtcrème. Daarom heeft Eucerin ook een nachtcrème in de Anti-pigment lijn, namelijk: Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème. Dit is een herstellende nachtcrème voor een egale, stralende huid. Net als de dagcrème en het serum bevat ook deze nachtcrème het ingrediënt Thiamidol.

De nachtcrème breng ik ’s avonds aan op mijn gezicht nadat ik het serum heb gebruikt. Net als de dagcrème zit ook deze verpakt in een hygiënische pompflacon. Voor mijn gezicht en decolleté heb ik voldoende aan een flink pompje.

De textuur van de nachtcrème is wat voller dan die van de dagcrème. Daarmee is de textuur ook wat steviger. Dat vind ik voor een nachtcrème juist wel fijn, omdat mijn huid ’s avonds wel extra verzorging kan gebruiken om te herstellen. Ik kan de creme in ieder geval gemakkelijk over mijn huid verdelen en het voelt prettig aan op mijn gezicht. De Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème kost € 32,49.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Dit product vind ik zo interessant. Het is de Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector. Deze handige applicator met Thiamidol biedt een precisie-oplossing voor kleine pigmentplekjes en zorgt voor een egale huid.

De Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector breng je dus aan op de meest donkere vlekjes op je gezicht, waar je net wat extra anti-pigment werking nodig hebt. In mijn geval is dat dus op mijn bovenlip.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector zit verpakt in een huls die lijkt op een hele smalle lipgloss. Als je het dopje open draait komt er een hard, transparant kwastje tevoorschijn waarmee je het product kunt aanbrengen.

Tijdens het aanbrengen ruik ik een lichte alcohol geur. Gelukkig vervliegt deze snel, maar ik zou het product zelf niet te dicht bij je ogen gebruiken. Ik vind Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector wel vrij makkelijk werken en gemakkelijk aanbrengen. Voor mijn gevoel heeft het de vlekjes die ik had ook alweer extra verminderd. De Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector kost € 20,99.

Mijn ervaring met Eucerin Anti-pigment

Bij de omschrijving van de producten heb ik natuurlijk al een beetje verteld hoe ik de producten ervaar. Graag ga ik daar nog even dieper op in. De Eucerin Anti-pigment huidverzorgingsroutine vind ik namelijk erg gemakkelijk in gebruik. De producten zijn allemaal stuk voor stuk hygiënisch verpakt en te gebruiken en ze brengen eenvoudig aan. Ik gebruik de producten nu twee weken en ik heb er geen huidirritaties van gekregen. Wel heb ik het idee dat mijn huid er iets frisser en helderder uit ziet. Ik laat het graag aan jullie zien.

Voor en na foto’s

Voor een goede vergelijking heb ik foto’s gemaakt van mijn gezicht voordat ik Eucerin Anti-pigment gebruikte en twee weken erna. Op die manier kunnen jullie het verschil goed bekijken.

Mijn huid voor het gebruik van Eucerin Anti-Pigment
Mijn huid twee weken na het gebruik van Eucerin Anti-Pigment
Voor het gebruik van Eucerin Anti-Pigment
Na twee weken Eucerin Anti-Pigment te hebben gebruikt
Voor Eucerin Anti-Pigment
Na twee weken Eucerin Anti-Pigment
Voor Eucerin Anti-Pigment
Na twee weken Eucerin Anti-Pigment
Voor Eucerin Anti-Pigment
Na Eucerin Anti-Pigment

Mijn huid ziet er iets frisser en stralender uit naar mijn mening, en dat na slechts 2 weken.


Eucerin raadt aan om de producten minimaal 8 weken te gebruiken. Dus dat ga ik braaf doen. Ik ga de resultaten na 8 weken nogmaals met jullie delen.


Wat vinden jullie van het resultaat tot dusver?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*