27 september

Zo ziet mijn huid eruit na 8 weken Eucerin Anti-Pigment

Review, Beauty , , , , , , , , ,

Inmiddels zijn we 8 weken verder en heb ik 8 weken lang braaf de producten van Eucerin Anti-Pigment gebruikt. Tijd om de balans op te maken en te laten zien hoe mijn huid er nu uitziet.

Eucerin Anti-pigment

De Eucerin Anti-pigment lijn is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van pigmentvlekken zoals zonnevlekken, een zwangerschapsmasker of vlekken door acne. Zoals ik eerder vertelde krijg ik in de zomer vaak een pigmentsnor op mijn bovenlip. Ik was benieuwd of de Eucerin Anti-Pigment lijn ervoor kon zorgen dat ik die dit jaar niet zou krijgen.

Mijn ervaring met Eucerin Anti-pigment

De afgelopen 8 weken heb ik de Eucerin Anti-pigment producten gebruikt als huidverzorgingsroutine. De producten vond ik stuk voor stuk erg gemakkelijk in gebruik. De producten zijn allemaal hygiënisch verpakt en ook hygiënisch te gebruiken en aan te brengen.

Ik heb de producten de afgelopen 8 weken dagelijks gebruikt. Ik heb ze zelfs meegenomen op vakantie en daar het gebruik doorgezet. Mijn huid heeft er nog steeds geen irritaties van gekregen en ik vind ook nog steeds dat mijn huid er frisser en helderder uit ziet. Ik geef jullie hierbij graag een update van mijn huid en laat het verschil aan jullie zien.

Voor Eucerin Anti-Pigment
Na 8 weken Eucerin Anti-Pigment

Voor Eucerin Anti-pigment
Na 8 weken Eucerin Anti-pigment

Voor Eucerin Anti-Pigment
Na 8 weken Eucerin Anti-pigment
Voor Eucerin Anti-pigment
Na 8 weken Eucerin Anti Pigment
Voor Eucerin Anti-Pigment
Na 8 weken Eucerin Anti Pigment

Ik vind het zelf een heel duidelijk resultaat. Ik zie geen pigmentsnor en ik zie überhaupt een huid die heel helder is. Wel mis ik een beetje mijn sproetjes. Wat vinden jullie van het resultaat?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*