25 april

La Pausa de Chanel – Spring/Summer 2022

Make-up, Beauty , , , , , , , , ,

La Pausa de Chanel Make-up

Dat ik groot fan ben van Chanel, dat weten jullie inmiddels wel denk ik. Voor mijn verjaardag kreeg ik het oogschaduwpalette uit de Spring/Summer collectie van 2022 van Chanel cadeau. Deze collectie heet: La Pausa de Chanel. Omdat ik inmiddels al lang jarig ben geweest en mijn prachtige cadeau nog niet heb laten zien, doe ik dat hierbij alsnog!

De Spring/Summer 2022 make-up collectie van Chanel is geïnspireerd op de Villa van Gabriella Chanel in zuid Frankrijk (nog iets waar ik gek op ben). Deze villa heette La Pausa. De collectie bestaat uit make-up boordevol aardse, bosachtige, gouden tinten. Een viering van het karakteristieke licht dat tijdens de eerste lentedagen op de Rivièra schijnt.

LES 4 OMBRES Méditerranéen

Het pronkstuk van deze collectie is wat mij betreft het LES 4 OMBRES Méditerranéen palette. En deze heb ik van mijn man gekregen voor mijn verjaardag. LES 4 OMBRES Méditerranéen bevat vier minerale en houtachtige nuances met satijnachtige en parelmoereffecten die doen denken aan het mediterrane landschap rond La Pausa. 

Beschrijving van de tinten:
TINT BOVENAAN LINKS – een iriserende platinakleur 
TINT BOVENAAN RECHTS – een gouden highlighter
TINT ONDERAAN LINKS – een beige koperkleur  
TINT ONDERAAN RECHTS – een bruine kakikleur

Mijn verjaardag is inmiddels al even geleden en eindelijk is het lente in Nederland. Dus ik heb dit palette inmiddels al een aantal keren gebruikt. Ik kan je nu alvast verklappen dat dit palette mijn nieuwe favoriet is geworden voor de lente en zomer. Ik gebruik het met veel plezier en de kleuren passen perfect bij een zomerlook. Ik zal er binnenkort een posten.

ROUGE COCO BAUME My Rose

Om de look compleet te maken heb ik zelf de ROUGE COCO BAUME in de kleur My Rose bij het palette gekocht. Deze kleur hoort ook bij de zomercollectie. ROUGE COCO BAUME is een unieke balsem met een dubbele functie: KLEUR en VERZORGING.

De intelligente formule maakt ROUGE COCO BAUME geschikt voor een gebruik op maat, van een licht gekleurd laagje na één keer aanbrengen tot een bijna net zo intense dekking als bij een lippenstift na drie keer aanbrengen. De uitzonderlijke kwaliteiten van ROUGE COCO BAUME laten de lippen op natuurlijke wijze stralen, voor een make-upresultaat dat gaandeweg matter wordt.

Ik vind een subtiele kleur vaak het mooiste en My Rose is een roze kleur met een beetje koraal er doorheen vind ik. Deze kleur vind ik mooi passen bij een zongebruinde huid. Ik gebruik ROUGE COCO BAUME inmiddels ook al een tijdje met veel plezier.

Hierbij laat ik jullie stiekem alvast zien hoe de kleur er op mijn lippen uit ziet.

LE VERNIS Terra Rossa

Om de La Pausa look helemaal van top tot teen af te maken heb ik ook de nagellak uit de Spring/Summer 2022 collectie besteld: LE VERNIS in de kleur Terra Rossa. Dit is een mooie roze kleur met een terra tint erdoorheen.

La Pausa de Chanel nagellak

Deze kleur staat wederom prachtig bij een zongebruinde huid en ook hier komen de aarde tinten van de villa La Pausa terug.


La Pausa de Chanel make-up

Dit zijn de producten uit de La Pausa de Chanel Spring/Summer 2022 collectie die ik in mijn bezit heb. Ik ben er erg blij mee en gebruik ze met veel plezier. Binnenkort zal ik een mooie lente/zomerlook maken waarbij ik het palette gebruik. Dit zal ik dan vanzelfsprekend ook met jullie delen.


Welk product vinden jullie het mooiste?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*