18 april

Labello Caring Beauty

Review, Beauty , , , , , , , , ,

Nu we zijn verlost van het mondkapje, is het tijd om onze lippen weer te laten shinen! Ze mogen weer gezien worden. Dus stift je lippen in een mooie kleur, of gebruik een fijne gloss en ga de straat op. De nieuwe Labello Caring Beauty, twee-in-één lippenbalsems in de varianten Red en Nude met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geven je lippen kleur in een handomdraai én tegelijkertijd de verzorging die ze verdienen. 

Labello is toch wel hét bekendste lipbalsemmerk bij uitstek vind ik. En ze komen met steeds meer variaties. Zoals de nieuwe Caring Beauty lijn, waarmee je je lippen van een mooi kleurtje kunt voorzien. Er zijn twee varianten: Red en Nude en ik ga ze vandaag allebei aan je laten zien.

Met de Caring Beauty lippenbalsems voegt Labello twee verfrissende kleuren toe aan het lippenbalsemschap. Kleur die tegelijkertijd ook verzorgt. De formule met sheaboter, biologische amandelolie en vitamine E is speciaal ontwikkeld om je lippen elke dag te verzorgen. Met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een licht bloemige geur zorgt de lippenbalsem voor mooie gehydrateerde lippen, gedurende de hele dag. Bovendien is de huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd. 

De keuze is nu aan jou: ga je voor een subtiele kleur of is rood meer jouw ding? Persoonlijk draag ik het liefste lichte kleurtjes of een gloss. Maar op zijn tijd is een opvallende rode lipkleur ook wel leuk. Eens kijken hoe deze kleurtjes van Labello mij staan.

Ik begin met een foto van mijn lippen zonder lippenbalsem.

Labello Caring Beauty Nude

Tijd voor de eerste kleur: Caring Beauty Nude.

De lippenbalsem zit verpakt in een donkerblauwe huls met daarop een nude streep. Aan de kartonnen verpakking zie je ook duidelijk dat dit de nude variant is.

Als je de stick uit de huls draait, zie je de nude kleur. Deze komt nagenoeg overeen met de kleur van het streepje op de dop.

Verder vind ik de balsem een typische make-up geur hebben. Ik weet niet hoe ik dit anders moet omschrijven.

Op mijn lippen vind ik de dekking niet zo fantastisch. Ik zie nog duidelijk mijn eigen lipkleur er doorheen. Ik vind het ook niet zo heel mooi staan.

Labello Caring Beauty Red

Tijd om de rode kleur aan jullie te gaan laten zien.

Wederom kun je aan de verpakking duidelijk zien dat dit de rode variant is. Misgrijpen in de winkel is met dit rode karton bijna niet mogelijk.

De huls is wederom donkerblauw maar dit keer met een rode streep erop. Ook deze rode variant vind ik de typische make-up geur hebben.

De dekking van deze rode variant vind ik wel een stuk beter. Mijn lippen hebben een mooie rode kleur gekregen en het lijkt alsof ik gewoon lipstick draag.

Conclusie

Caring Beauty is een leuke aanvulling op de al bestaande Labello lijn. De dekking van de nude valt over te discussiëren, maar de rode variant doet niet onder voor een lipstick. Maar dan met de eigenschappen van een balsem. Ga jij deze varianten proberen?

Samenvatting

Product: Caring Beauty Lipbalm
Merk: Labello
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 3,99
Cijfer: 7

*Deze producten heb ik opgestuurd gekregen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*