17 september

Lancaster Tan Maximizer Tan Prolonging Instant Cooling Mist

Review , , , , , , , , , , ,

De producten van Lancaster zijn echt must haves gedurende de zomer. Alle zonnebrandproducten vind ik fijn, de meeste after suns ook. Maar zoals jullie weten was de in shower aftersun niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik Lancaster Tan Maximizer Instant Cooling Mist in het oog. Een verkoelende after sun in een spray vorm. Dit klinkt mij als muziek in de oren!

Lancaster omschrijft deze after sun als volgt:

Lancaster Tan Maximizer Tan Prolonging Instant Cooling Mist Repairing After Sun

Dé remedie tegen oververhitting. Deze super makkelijk te gebruiken spray heeft met haar verfijnde druppeltjes, als een vleugje frisse lucht, een bijzonder verzachtend effect op de huid.
Het verfrist, hydrateert en kalmeert direct de huid die aan de zon is blootgesteld en zorgt onmiddelijk voor verlichting.
De textuur wordt in een paar seconden door de huid opgenomen en geeft een sensationeel, langhoudend fris gevoel.

 

De test

Ik hou ervan om na het zonnen mezelf in te smeren met after sun. Het verkoelende effect vind ik erg fijn. Maar ik vind het niet prettig als ik heel lang moet wachten tot de after sun is ingetrokken. Ik wil me het liefste na een paar minuten al weer kunnen aankleden. Lancaster Tan Maximizer Tan Prolonging Instant Cooling Mist Repairing After Sun belooft snel in te trekken en mijn huid goed te verzorgen. Ik was benieuwd.

De verpakking is een oranje spuitbus met een blauwe dop. Hierdoor krijg je direct al het idee dat de spray verkoelend werkt vind ik. Op de voorkant staat in het vertrouwde Lancaster lettertype weer vermeld om welk product het gaat en op de achterkant staat hoe je het moet gebruiken.

 

Dit soort spray doppen vind ik erg fijn. Ze worden niet snel vies en de after sun verdeeld gemakkelijk over de huid. Ik spray mijn hele lichaam zonder problemen met de after sun in. Ook op zijn kop is hij makkelijk te gebruiken. Dus als Rick niet in de buurt was, kon ik zelf met gemak mijn rug insmeren.

De after sun zelf is wit van kleur. Als ik wat op mijn huid spray ziet het er wit en water achtig uit. Hierdoor kun je al zien hoe dun de textuur is. De after sun smeert makkelijk uit over mijn huid en trekt inderdaad snel in. De heerlijke, bekende, Lancaster geur komt vrij als je de after sun opsprayd en blijft eventjes hangen. Dit geeft direct een vakantiegevoel vind ik.

Als je deze after sun lang blijft gebruiken, blijft ook je bruine kleurtje langer. Ik moet zeggen: dat klopt. Inmiddels heeft de zon ons al een tijdje verlaten maar (vooral op mijn buik) mijn bruine kleurtje is nog steeds bij me. Erg fijn!

 

Conclusie

In tegenstelling tot de in shower variant vind ik deze after sun wel erg fijn. Ik voel dat mijn huid als ik hem insmeer goed wordt gevoed en ook goed wordt gekoeld. De spray is ideaal in gebruik zodat je ook in je eentje je rug goed kunt insmeren. En je blijft langer bruin naar mate je de after sun blijft gebruiken. Kortom: ik ben tevreden.

 

Samenvatting

Product: Tan Maximizer Tan Prolonging Instant Cooling Mist Repairing After Sun
Merk: Lancaster
Verkrijgbaar: Luxe parfumerien
Prijs: 29 euro
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*