10 juni

Mijn Ray-Ban zonnebril

Fashion , , , , , , , , , , ,

Zo nu en dan mag je jezelf best wel eens iets cadeau doen. Dus ik besloot mezelf een nieuwe, goede zonnebril cadeau te doen. Begrijp me niet verkeerd, mijn oude Prada exemplaar vind ik nog steeds leuk, maar die is niet meer van deze tijd. Bovendien vond ik hem de laatste tijd ineens te groot. Ken je dat? Smaken veranderen en ik word natuurlijk ook ouder ;-). Bovendien vond Rick mijn Prada zonnebril niet zo leuk, dat heeft er denk ik ook aan bij gedragen. Hoe dan ook, ik was al een tijdje toe aan een nieuwe zonnebril en ik ben echt al een aantal jaar fan van de Ray-Ban aviator modellen. Dus het werd de hoogste tijd!

Diverse malen heb ik in brillen winkels een Ray-Ban aviator op mijn neus gezet. Ik was benieuwd welke kleur en welke maat ik moest hebben. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat keuzes maken niet mijn sterkste punt is. Maar vorig jaar was ik er al achter dat ik het beste een model kon kiezen met bruine glazen. Het liefste niet te donker, maar ik vind het niet mooi als je mijn ogen heel goed ziet. Daarom kwam ik er ook achter dat ik het beste een model met een beetje een spiegel effect op de glazen kon kiezen. Vaak zijn dit polariserende glazen. Daarnaast hebben deze glazen nog andere voordelen, namelijk:

  •  het verminderen van schitteringen
  • een hoger contrast
  • een duidelijkere kleurwaarneming
  • duidelijk beter gezichtveld
  • 100% UVA en UVB bescherming voor het oog

 

Jullie lezen het, ik heb mijn onderzoek grondig verricht! Dit jaar besloot ik dan ook dat ik eindelijk echt een Ray-Ban zonnebril ging kopen. Ik wachtte totdat mijn vakantiegeld binnen was en bestelde een mooi aviator model met lichtbruine, licht spiegelende glazen en een gouden frame. Ik koos voor maat 58. Maat 55 is voor vrouwen het meest gangbare, maar ik heb best wel een groot hoofd vind ik zelf. Als een zonnebril dan te klein is vind ik het niet mooi. Bovendien vind ik het ook altijd wel mooi als mijn wenkbrauwen achter de bril verdwijnen. Daarom koos ik dus voor maat 58. Zo’n groot verschil zal die 3 cm ook weer niet zijn ;-).

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Mijn zonnebril was binnen! Ik kon eigenlijk niet wachten met het openmaken! Ik maakte het Ray-Ban doosje open en daarin zat een zwart leren brilhoesje waar links in het goud een soort ronde “stempel” stond met daarin Ray-Ban. In het hoesje zat een poetsdoekje, twee boekjes en…. MIJN ZONNEBRIL!!! Wauwie wat is hij mooi zeg!

Ik heb de zonnebril direct opgezet en hij is bijna niet meer af gegaan haha. Ik ben er zo ontzettend zuinig mee. Ik vind het zelfs eng om hem in mijn haar te zetten omdat ik bang ben dat hij valt. 🙂 Ik hoop dat ik nog lang van mijn zonnebril mag genieten! Het lijkt wel of het mooie weer op mijn nieuwe zonnebril heeft gewacht. Want sinds ik mijn Ray-Ban heb ontvangen is de zon continu aan het schijnen! Dan je wel zon!

Ik vond het leuk om mijn nieuwe aanwinst met jullie te delen. Wat vinden jullie van mijn zonnebril? Zijn jullie ook Ray-Ban aviator fan? 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*