14 januari

Mijn Sportdagboek nr. 140

Sporten , , , , , ,

Daar gaan we dan! Een nieuw jaar en vol met nieuwe sportieve kansen. Ik heb er zin in. Helaas zitten we nog steeds in lockdown, dus tennissen zit er nog niet in. Gelukkig ben ik goed in staat om thuis te sporten, dat heb ik mezelf het afgelopen jaar wel bewezen. 🙂 Ik deel vandaag met jullie wat ik de eerste week van dit nieuwe jaar heb gedaan.

Maandag 4 januari 2021

Maandag heb ik weer hardgelopen, de eerste van 2021. Ik liep 5,14 km met een snelheid van 6:22 min/km.

Dinsdag 5 januari 2021

Dinsdag heb ik niet gesport. Normaal zou ik krachttraining doen, maar we zijn bezig om de zolder te verbouwen, dus ik had geen ruimte om te trainen. Ik besef dat dit als een smoes klinkt, maar het is echt waar. 🙂 Trust me.

Woensdag 6 januari 2021

Woensdag heb ik ook niet gesport.

Donderdag 7 januari 2021

Donderdag heb ik weer hardgelopen. Ik liep 4,73 km met een snelheid van 6:18 min/km.

Vrijdag 8 januari 2021

Vrijdag heb ik niet gesport.

Zaterdag 9 januari 2021

Zaterdag heb ik ook niet gesport.

Zondag 10 januari 2021

Zondag heb ik ook niet gesport.


Doordat we druk zijn met het verbouwen van de zolder zit krachttraining thuis er even niet in. Ik hoop dat het binnenkort weer kan.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*