23 maart

Mijn sportdagboek nr. 4

Sporten , , , , , , , , ,

De afgelopen week deed ik samen met Michelle mee met een tennistoernooi. Over het resultaat hebben we het maar even niet. Dus het was veel tennis de afgelopen week. Tijd voor een overzicht van dag tot dag.

 

Maandag

Maandag was mij lieve man Rick jarig. Daarom heb ik niet gesport. We hebben lekker samen sushi gegeten!

 

Dinsdag

Dinsdag stond onze eerste wedstrijd in het toernooi gepland. Het was een tennistoernooi op tijd. Daar houd ik niet zo van en vandaag bleek maar weer waarom. We verloren in de bel. Dat is echt naar!

 

Woensdag

Tijd voor de tweede wedstrijd van het toernooi. Helaas hebben we deze ook verloren. Het liep niet echt goed bij ons. 🙁

 

Donderdag

Ik had de hele week nog geen BBG gedaan. Daarom deed ik vandaag de maandag training. Arms & Abs stond er op de planning en ik vond de training erg zwaar.

 

Vrijdag

Nu weet ik waarom het sporten de hele week al niet zo goed ging. Ik voelde me ziek! ’s Ochtends werd ik misselijk wakker, toch ben ik naar werk gegaan. Daar heb ik het de hele dag koud gehad en mijn hele lichaam deed zeer van de spierpijn. Plus, ik bleef maar hoesten. Ineens, uit het niets. Toch ben ik ’s avonds gewoon de laatste tenniswedstrijd gaan spelen. Het ging toch nergens meer over en ik dacht misschien voel ik me beter als ik gesport heb. We verloren, maar dat had ik ook wel verwacht. Ik voelde me ook niet beter dus ik ben na een warm bad naar bed gegaan.

 

Zaterdag

Toen ik opstond voelde ik me beter. Het warme bad had me goed gedaan. Dus ik ging lekker paardrijden op Iros. Ik maakte een ritje van 6 km. Ik voelde wel steeds mijn keel en ik kreeg weer steeds meer spierpijn. Toen ik weer thuis kwam ben ik na een warme douche smiddags in bed gaan liggen. Het ging dus toch nog niet helemaal goed.

 

Zondag

Eindelijk voelde ik me beter. Toch heb ik niet gesport. Ik vond dat ik wel rust verdiend had.

 

Dit was dus mijn afgelopen sportweek. Het begon vrij actief, maar doordat ik ziek werd ging de flow er een beetje uit. Nog steeds voel ik me niet super, maar ik ga wel weer beginnen met bewegen. Het positieve aan afgelopen week: ik ben wel weer 1kg afgevallen!

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*