4 april

Mijn Sportdagboek nr. 61

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Zoals ik in mijn vorige sportdagboek al vertelde deed ik mee met Rick aan een tennistoernooi. Dus deze week stond vooral in het teken daarvan.

 

Maandag 25 maart 2019

Maandag heb ik weer thuis mijn krachttraining gedaan. Ik moet mezelf er altijd even toe zetten, maar als ik eenmaal bezig ben, vind ik het wel fijn.

 

Dinsdag 26 maart 2019

Dinsdag mochten Rick en ik weer een wedstrijd spelen in het toernooi. Dit keer ging het zoals het hoort te zijn en we wonnen vrij gemakkelijk.

 

Woensdag 27 maart 2019

Woensdag heb ik niet gesport.

 

Donderdag 28 maart 2019

Donderdag heb ik thuis weer mijn krachttraining oefeningen gedaan. Het was net als maandag een fijne training.

 

Vrijdag 29 maart 2019

Vrijdag was het weer tijd om bij de fysio te trainen. Ik moest best pittige oefeningen doen. ’s Avonds heb ik nog met een teammaatje een potje getennist op mijn tennisclub.

 

Zaterdag 30 maart 2019

Zaterdag mocht ik met Rick weer een wedstrijd spelen in het toernooi. We hebben ook deze wedstrijd gewonnen. Eerst verloren we de eerste set, we waren totaal niet scherp. Daarna pakte we de tweede set en de derde set wonnen we met 6-0.

 

Zondag 31 maart 2019

Zondag was onze laatste tenniswedstrijd in het toernooi. Het waren de beste tegenstanders (op het duo waar we van verloren na dan), maar toch speelde wij onze beste wedstrijd en wonnen we met gemak. Het was een leuke pot! Rick en ik zijn uiteindelijk tweede geworden in het toernooi. Een mooi resultaat, maar volgend jaar nemen we revanche!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*