20 april

Mijn sportdagboek nr. 8

Sporten , , , , , , , , , , , , ,

Deze week was het de week van de Singelloop. De loop waar ik voor aan het trainen was, dus ik hoopte dan ook heel erg dat het goed zou gaan.

 

Maandag 10 april 2017

 

Vandaag was de laatste dag dat ik het hardlopen kon trainen voor de Singelloop. De Singelloop is 7 km en ik had die afstand nog niet gelopen, dus ik besloot het maandag te proberen. Het lukte! Ik ben best wel trots op mezelf.

 

Dinsdag 11 april 2017

Vandaag was ik zo ontzettend moe dat ik bijna op de bank in slaap viel na het eten. Daarom heb ik niet getraind en ben ik vroeg naar bed gegaan.

 

Woensdag 12 april 2017

Vandaag ging ik weer baantjes zwemmen met mijn moeder. We zwommen ongeveer 40 minuten schoolslag baantjes heen en weer zonder pauze.

 

Donderdag 13 april 2017

Al een hele week heb ik last van mijn pols. Een soort ontstekingsachtige pijn, niet erg fijn. Toch besloot ik te trainen, ik had deze hele week tenslotte nog geen BBG gedaan. Maar ik besloot de arm training over te slaan en voor de abs training te gaan. Ik zit inmiddels in week 8. De training ging wel redelijk, alleen Burpees en Mountain climbers deden veel pijn aan mijn pols.

 

Vrijdag 14 april 2017

De dag van de Singelloop! Ik liep hem samen met mijn oom Richard en het ging heel erg goed. Twee jaar geleden, het jaar van mijn huwelijk, had ik de Singelloop voor het laatst gedaan. Dit jaar liep ik hem 7 minuten sneller. Ik ben trots op mezelf!

 

Zaterdag 15 april 2017

Omdat ik deze week weer niet zo goed bezig ben geweest met BBG besloot ik zaterdag toch weer een training te doen. Legs & Cardio dit keer. Het was zwaar, ik voelde de Singelloop nog in mijn benen. Maar toch heb ik de training wel af kunnen maken.

 

Zondag 16 april 2017

Vandaag was het eerste paasdag. Ik had behoorlijke spierpijn in mijn benen, dus ik heb vandaag lekker genoten van het samen zijn met familie en ik heb niet getraind.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat jullie er weer inspiratie uit kunnen halen. Op naar volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*