4 augustus

WaveCare SoftShave vernieuwd

Review , , , ,

Een aantal jaren geleden heb ik al eens een review geschreven over Softshave van WaveCare. Inmiddels heeft WaveCare haar product vernieuwd, en ik mocht het weer testen.

WaveCare SoftShave

Wat is WaveCare SoftShave ook alweer? SoftShave is een scheerlotion die ervoor zorgt dat je minder snel last krijgt van ingegroeide haartjes naar het scheren. Dat moet een ieder als muziek in de oren klinken toch? Ik had zelf bij mijn bikinilijn vaak last van die vervelende, ontsierende bultjes. Met dit product zou dat verleden tijd moeten zijn.

Het werkt heel simpel. Je brengt de lotion aan op een vochtige huid en dan: scheren maar! Direct na afloop voel je het effect: je huid voelt heel zacht en niet trekkerig aan. Daarnaast is SoftShave natuurlijk, werkt het product reinigend en desinfecterend en heeft het een verzorgende werking op de huid.

Ik merk de verzorgende werking wel. Ik kreeg voorheen wel eens een trekkerige huid na het scheren. Dat was niet fijn, zeker niet als je daarna direct je bikini aan trekt. Met SoftShave heb ik daar geen last meer van.

Ik gebruik SoftShave nu al een aantal weken, en ik merk echt verschil. Volgens WaveCare merk je al na twee dagen verbetering van je huid. Dat durf ik niet zo te zeggen. Wel heb ik nauwelijks nog ingegroeide haartjes en daar wordt ik al heel blij van.

Conclusie

Of ik het product echt beter vind dan een aantal jaar geleden durf ik niet te zeggen. Toen vond ik het ook fijn in gebruik en nu ook. Punt. 🙂

Samenvatting

Product: SoftShave
Merk: WaveCare
Verkrijgbaar: SoftShave.nl
Prijs: € 9,95
Cijfer: 7

*Het product in dit artikel heb ik ontvangen voor een review

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*